EUR: 319,31 Ft
CHF: 281,74 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Elrablása miatt depressziós Jessica Alba

Szörnyű titok derült ki a 37 éves Jessica Albáról. A Sun számolt be arról, hogy a színésznőt 15 éves korában elrabolták.

A megrázó eset még 1996-ban, a Flipper című sorozat forgatásán történt, amikor egy ismeretlen férfi hívogatni kezdte Albát, majd nem sokkal később elkapta, és megkötözve a kocsija csomagtartójába gyömöszölte. Jessicát csak 14 órával később találták meg a magára hagyott autóban, a tettes viszont sohasem került elő, mert a színésznő semmilyen információval nem tudott szolgálni elrablójáról. A háromgyerekes sztár máig nem tette túl magát a traumán, és a történtek miatt bármikor újra mély depresszióba eshet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.