2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Elrablása miatt depressziós Jessica Alba

Szörnyű titok derült ki a 37 éves Jessica Albáról. A Sun számolt be arról, hogy a színésznőt 15 éves korában elrabolták.

A megrázó eset még 1996-ban, a Flipper című sorozat forgatásán történt, amikor egy ismeretlen férfi hívogatni kezdte Albát, majd nem sokkal később elkapta, és megkötözve a kocsija csomagtartójába gyömöszölte. Jessicát csak 14 órával később találták meg a magára hagyott autóban, a tettes viszont sohasem került elő, mert a színésznő semmilyen információval nem tudott szolgálni elrablójáról. A háromgyerekes sztár máig nem tette túl magát a traumán, és a történtek miatt bármikor újra mély depresszióba eshet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.