EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Elrablása miatt depressziós Jessica Alba

Szörnyű titok derült ki a 37 éves Jessica Albáról. A Sun számolt be arról, hogy a színésznőt 15 éves korában elrabolták.

A megrázó eset még 1996-ban, a Flipper című sorozat forgatásán történt, amikor egy ismeretlen férfi hívogatni kezdte Albát, majd nem sokkal később elkapta, és megkötözve a kocsija csomagtartójába gyömöszölte. Jessicát csak 14 órával később találták meg a magára hagyott autóban, a tettes viszont sohasem került elő, mert a színésznő semmilyen információval nem tudott szolgálni elrablójáról. A háromgyerekes sztár máig nem tette túl magát a traumán, és a történtek miatt bármikor újra mély depresszióba eshet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.