EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Elvesztette babáját Vasvári Vivien

Vivi és Fecsó pár hete egy televíziós műsorban jelentették be: néhány hónappal kisfiuk születése után újra babájuk lesz. A luxusfeleség most a Storyban vallott arról, hogy a 12. hétben egy vizsgálaton derült ki: elvetélt. „Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem!” – mondta Vivi, aki teljesen összetört, amikor az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy kisbabájának nincs szívhangja. „Annyira összetörtem, mint még soha!” – tette hozzá.

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.