EUR: 321,61 Ft
CHF: 281,46 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Elvesztette babáját Vasvári Vivien

Vivi és Fecsó pár hete egy televíziós műsorban jelentették be: néhány hónappal kisfiuk születése után újra babájuk lesz. A luxusfeleség most a Storyban vallott arról, hogy a 12. hétben egy vizsgálaton derült ki: elvetélt. „Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem!” – mondta Vivi, aki teljesen összetört, amikor az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy kisbabájának nincs szívhangja. „Annyira összetörtem, mint még soha!” – tette hozzá.

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.