EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Emberek közé csapódott egy repülőgép Németországban, többen meghaltak

Három ember életét vesztette és öten megsérültek, amikor vasárnap délután egy Cessna típusú kisrepülőgép leszállás közben a várakozók közé csapódott a németországi Fulda közelében, egy helyi repülőtéren – közölte a helyi rendőrség szóvivője.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gép pilótája megpróbált leszállni, de valami rosszul alakult, és elvesztette az ellenőrzését a légi jármű fölött. Újra fel akart szállni, de ez már nem sikerült neki, és egy korlátot áttörve a leszállópálya mellett húzódó járdán tartózkodók közé zuhant.

A három halálos áldozat között van egy kilenc-tízéves gyermek is. Az öt sérült között van a kisrepülőgépen tartózkodó négy személy és egy repülőtéri várakozó – tette hozzá az illetékes.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.