2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

Emlékérmét készíthetünk

Kecskemét város fennállásának 650. évfordulója alkalmából egy emlékérme-automatát helyeztek ki a Deák Ferenc tér Nagytemplom mögötti részén, amellyel négy különböző mintájú érme készíthető a város nevezetes épületeiről. 

A emlékérme-automata a Deák Ferenc tér Nagytemplom mögötti részén található

A kecskeméti városháza patinás épülete, a Cifrapalota díszes homlokzata, a Katona József Színház jellegzetes épülete és Kecskemét város címere közül lehet választani. Az elkészített érmék emlékül maradnak a helyi emberek és az idelátogató turisták számára a neves évfordulót ünneplő Kecskemét városáról.

Az automata kihelyezése az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület és Kecskemét MJV Önkormányzatának együttműködésével valósult meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.