2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Dunaújváros

Emléktorna a Sportcsarnokban

Az idei évben is megszervezte a Szász Antal Emléktornát a Dunaferr SE röplabdaszakosztálya. A megmérettetésen négy csapat vett részt, és végül kaposvári tornagyőzelem született.

A házigazda Dunaferren kívül a MAFC, a Kaposvár és a Pénzügyőr SE csapatai vettek részt az emléktornán a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A vendéglátók kezdték meg a viadal küzdelmeit, akik már kora délelőtt pályára léptek a Pénzügyőr ellenében, ám sima, 3-0-s vereséget szenvedtek.


A Kaposvár nyerte az emléktornát

A folytatásban a Kaposvár csapata mérte össze erejét a MAFC alakulatával, amelyben a budapestiek 3-0 arányban maradtak alul. Délután egy szoros mérkőzésen kapott ki a Dunaferr a Kaposvártól 2-1-re, míg a Pénzügyőr szintén 2-1 arányban múlta felül a MAFC-ot. Az utolsó két meccs szettveszteség nélküli győzelmeket hozott: előbb a MAFC gyűrte le a Dunaferrt, majd a Kaposvár a Pénzügyőr SE-t 3-0-ra. A Kaposvár ezzel minden meccsét megnyerve elhódította a végső győztesnek járó trófeát is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.