2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb Dunaújváros

Emléktorna a Sportcsarnokban

Az idei évben is megszervezte a Szász Antal Emléktornát a Dunaferr SE röplabdaszakosztálya. A megmérettetésen négy csapat vett részt, és végül kaposvári tornagyőzelem született.

A házigazda Dunaferren kívül a MAFC, a Kaposvár és a Pénzügyőr SE csapatai vettek részt az emléktornán a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A vendéglátók kezdték meg a viadal küzdelmeit, akik már kora délelőtt pályára léptek a Pénzügyőr ellenében, ám sima, 3-0-s vereséget szenvedtek.


A Kaposvár nyerte az emléktornát

A folytatásban a Kaposvár csapata mérte össze erejét a MAFC alakulatával, amelyben a budapestiek 3-0 arányban maradtak alul. Délután egy szoros mérkőzésen kapott ki a Dunaferr a Kaposvártól 2-1-re, míg a Pénzügyőr szintén 2-1 arányban múlta felül a MAFC-ot. Az utolsó két meccs szettveszteség nélküli győzelmeket hozott: előbb a MAFC gyűrte le a Dunaferrt, majd a Kaposvár a Pénzügyőr SE-t 3-0-ra. A Kaposvár ezzel minden meccsét megnyerve elhódította a végső győztesnek járó trófeát is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.