2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Ennek sokan nem fognak örülni! Ilyen idő lesz a karácsonykor

Miközben az időjárás folyamatosan tréfát űz velünk, hiszen hol fagyoskodva didergünk a hajnali mínuszok miatt, hol pedig még egy kiskabátban is melegünk van a nappal néha 22 fok feletti melegben, addig úgy tűnik, nem nagyon reménykedhetünk abban, hogy legalább karácsonykor a “megszokott” időnek örvendhessünk.

Az accuweather.com előrejelzése szerint ugyanis idén december 24-én jégeső várható. Az oldalon 90 nappal előre jósolják meg a várható időjárást, így azért még nem kell teljesen lemondani a fehér karácsonyról sem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Támogatja a bevándorlást a DK-s

  Támogatja a bevándorlást a DK-s

  A Demokratikus Koalíció (DK) egykori alelnöke Bauer Tamás nem meglepő módon kritizálta a kormány családtámogatási politikáját, sőt közösségi oldalán kifejtette azon pontokat, a nemzeti konzultáció kérdései közül amelyekkel nem ért egyet.

 • 1000 milliárdot kap Budapest

  1000 milliárdot kap Budapest

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is.

 • Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Kétharmadot jósolnak a Fidesznek

  Nagyarányú kormánypárti győzelmet jósolna a brüsszeli Politico, ha Magyarországon most hétvégén tartanák az európai parlamenti választásokat. Az erősen balliberális politikai elemzőportál mandátumbecslése szerint egy most megrendezett választáson a Fidesz-KDNP csaknem 60 százalékos eredménnyel 14 képviselői helyet szerezne meg az EP-ben, miközben a rajtuk kívül bejutó ellenzéki pártok összesen fele annyi, mindössze hét helyet szereznének.