2019. március 23., szombat
Emőke

Belföld

Ennek sokan nem fognak örülni! Ilyen idő lesz a karácsonykor

Miközben az időjárás folyamatosan tréfát űz velünk, hiszen hol fagyoskodva didergünk a hajnali mínuszok miatt, hol pedig még egy kiskabátban is melegünk van a nappal néha 22 fok feletti melegben, addig úgy tűnik, nem nagyon reménykedhetünk abban, hogy legalább karácsonykor a “megszokott” időnek örvendhessünk.

Az accuweather.com előrejelzése szerint ugyanis idén december 24-én jégeső várható. Az oldalon 90 nappal előre jósolják meg a várható időjárást, így azért még nem kell teljesen lemondani a fehér karácsonyról sem.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.