2020. április 04., szombat
Izidor

Belföld

A magyar ellenzék részese a brüsszeli bevándorláspárti csoportnak

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője azt mondta, 2015 óta Ujhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Szanyi Tibor (MSZP), Jávor Benedek (Párbeszéd), Molnár Csaba (DK) és Meszerics Tamás (LMP) legkevsebb 16 olyan javaslatot szavazott meg, amelyek a magyar emberek elsöprő többségének akaratával szemben üdvözli a tömeges migrációt, sürgeti az állandó áthelyezési mechanizmust, a kötelező betelepítési kvóta rendszerének bevezetését.

A képviselők évek óta nem a magyar emberek mellett állnak, hanem Guy Verhofstadtnak, az EP liberális frakcióvezetőjének legjobb magyarországi tanítványaiként azokkal szövetkeznek, akik a brüsszeli bevándorláspárti többséget és Soros György érdekeit képviselik, és akik bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot – hangoztatta.
Deutsch Tamás zerint a magyar baloldali EP-képviselők a Soros-Sargentini-jelentés megszavazásával megint hazájuk ellen fordultak, sőt odaadóan segítették annak előkészítését is.
Közölte, a magyar ellenzék EP-képviselői részei a brüsszeli bevándorláspárti csoportnak, a magyar ellenzéki képviselők a jövő évi választáson azért akarnak bejutni az EP-be, hogy a bevándorláspárti oldal részeként segítsék a határvédelem és a menekültügyi eljárások elvételét a tagállamoktól, illetve a migránsok betelepítési programjának beindítását. Mi arra készülnünk, hogy ettől megvédjük Európát és Magyarországot – hangoztatta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek