2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb XVII.kerület

Épül-szépül a Jókai

Szülők, tanárok, gyermekek összefogásának köszönhetően szépült meg a rákoscsabai Jókai Mór Református Általános Iskola kerítése és sportudvara. Az önkormányzat arról tájékoztatott, hogy hamarosan nagyszabású beruházás veszi kezdetét az iskolában, amelynek első ütemében felújítják az intézmény tornacsarnokát, amihez új öltözők készülnek. A tervek szerint a közeljövőben közel húsz új, a mai igényeknek megfelelő tanterem épül a Jókai iskolában − számolt be a pozitív fejleményekről Gazdag László, az intézmény vezetője.

Mindenki segített, aki csak tudott (fotó: Rákosmente TV)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.