2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XVI.kerület

Érmes idényzárás

Az év utolsó, nyitott pályán rendezett országos atlétikabajnokságán is jól szerepeltek az Ikarus sportolói. A legsikeresebb versenyző Gálpál Zsombor volt, aki a serdülő fiúk bajnoki címét hódította el úgy, hogy a hat próbából ötben egyéni csúcsot teljesített.

Az újonc fiúk között Szalay Botond remek versenyzéssel a négy próbában szerzett bronzérmet. A négy versenyszám közül háromban teljesítette eddigi legjobbját.
Az egyéni sikerek mellett a csapatbajnokságban is sikerült két érmet szerezni. A fiú újonccsapat – Szalay Botond, András Roland, Dósa Axel, Szabó Zsombor – második, míg  a lánycsapat – Szabados Kamilla, Kovács Rita, Molnárt Janka, Kovács Luca, Molnár Eszter – harmadik lett.


Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.