EUR: 366,08 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb XVI.kerület

Érmes idényzárás

Az év utolsó, nyitott pályán rendezett országos atlétikabajnokságán is jól szerepeltek az Ikarus sportolói. A legsikeresebb versenyző Gálpál Zsombor volt, aki a serdülő fiúk bajnoki címét hódította el úgy, hogy a hat próbából ötben egyéni csúcsot teljesített.

Az újonc fiúk között Szalay Botond remek versenyzéssel a négy próbában szerzett bronzérmet. A négy versenyszám közül háromban teljesítette eddigi legjobbját.
Az egyéni sikerek mellett a csapatbajnokságban is sikerült két érmet szerezni. A fiú újonccsapat – Szalay Botond, András Roland, Dósa Axel, Szabó Zsombor – második, míg  a lánycsapat – Szabados Kamilla, Kovács Rita, Molnárt Janka, Kovács Luca, Molnár Eszter – harmadik lett.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.