EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XVI.kerület

Érmes idényzárás

Az év utolsó, nyitott pályán rendezett országos atlétikabajnokságán is jól szerepeltek az Ikarus sportolói. A legsikeresebb versenyző Gálpál Zsombor volt, aki a serdülő fiúk bajnoki címét hódította el úgy, hogy a hat próbából ötben egyéni csúcsot teljesített.

Az újonc fiúk között Szalay Botond remek versenyzéssel a négy próbában szerzett bronzérmet. A négy versenyszám közül háromban teljesítette eddigi legjobbját.
Az egyéni sikerek mellett a csapatbajnokságban is sikerült két érmet szerezni. A fiú újonccsapat – Szalay Botond, András Roland, Dósa Axel, Szabó Zsombor – második, míg  a lánycsapat – Szabados Kamilla, Kovács Rita, Molnárt Janka, Kovács Luca, Molnár Eszter – harmadik lett.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.