EUR: 320,74 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Dunaújváros

Erősítés a jégkorongozóknál

Új játékos érkezéséről számolt be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának honlapja. Mint az acelbikak.net oldalon olvashattuk, a folytatásban Dubek Vladimir is a DAB együttesét erősíti.

A dunaújvárosi drukkerek számára nem cseng ismeretlenül Dubek Vladimir neve: a szlovák csatár évekig az Újpest együttesében játszott, és számos góllal terhelte meg az Acélbikák kapuját a lila-fehérek színeiben. Ezt követően  megfordult a Miskolc és a Ferencváros együttesében is.

Szezon közben erősített a DAB (fotó: Dunaújvárosi Acélbikák)

Ezenfelül a magyar válogatottba is sikerült bekerülnie. A rutinos jégkorongozó a dunaújvárosiak Vienna Capitals második alakulata ellen vívott Erste Liga-mérkőzésén mutatkozott be a DAB színeiben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.