2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Erősítés a jégkorongozóknál

Új játékos érkezéséről számolt be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának honlapja. Mint az acelbikak.net oldalon olvashattuk, a folytatásban Dubek Vladimir is a DAB együttesét erősíti.

A dunaújvárosi drukkerek számára nem cseng ismeretlenül Dubek Vladimir neve: a szlovák csatár évekig az Újpest együttesében játszott, és számos góllal terhelte meg az Acélbikák kapuját a lila-fehérek színeiben. Ezt követően  megfordult a Miskolc és a Ferencváros együttesében is.

Szezon közben erősített a DAB (fotó: Dunaújvárosi Acélbikák)

Ezenfelül a magyar válogatottba is sikerült bekerülnie. A rutinos jégkorongozó a dunaújvárosiak Vienna Capitals második alakulata ellen vívott Erste Liga-mérkőzésén mutatkozott be a DAB színeiben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.