2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Dunaújváros

Erősítés a jégkorongozóknál

Új játékos érkezéséről számolt be a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának honlapja. Mint az acelbikak.net oldalon olvashattuk, a folytatásban Dubek Vladimir is a DAB együttesét erősíti.

A dunaújvárosi drukkerek számára nem cseng ismeretlenül Dubek Vladimir neve: a szlovák csatár évekig az Újpest együttesében játszott, és számos góllal terhelte meg az Acélbikák kapuját a lila-fehérek színeiben. Ezt követően  megfordult a Miskolc és a Ferencváros együttesében is.

Szezon közben erősített a DAB (fotó: Dunaújvárosi Acélbikák)

Ezenfelül a magyar válogatottba is sikerült bekerülnie. A rutinos jégkorongozó a dunaújvárosiak Vienna Capitals második alakulata ellen vívott Erste Liga-mérkőzésén mutatkozott be a DAB színeiben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.