2020. április 05., vasárnap
Vince

Egyéb Szolnok

Esélyeshez méltó kezdés

Eljött az ősz, elkezdődött a magyar férfi kosárlabda-bajnokság is. A többesélyes pontvadászatban évtizedek óta bajnokesélyesnek számít a Szolnoki Olaj, ahogyan idén is. A csapat ennek szellemében lépett pályára Szegeden, a Tisza-parti rangadón.

A Szedeák az első negyedben még tartotta a szolnokiak tempóját, de utána elkezdett kinyílni az olló a két együttes között. A meccs a második negyedben mozdult el a nyugvópontról, amikor a Szolnok egy 11-2-es etapot produkált. Ezt követően hiába próbáltak meg mindent Andjelko Mandic tanítványai, már nem sok sót tudtak megenni a hatékonyan játszó szolnokiak mellett. A vége demoralizáló, 92-69-es Olaj-győzelem lett.


Strahinja Milosevic ezúttal 14 pontot tett a közösbe

A siker valódi csapatmunka volt, hiszen Vojvoda, Milosevic, Tóth és Andric, valamint az új szerzemények közül Murphy, illetve Airington is szerzett legalább tíz pontot. A folytatásban minden bizonnyal nem lesz egyszerű dolga az Olajnak, hiszen október 5-én a sokkal jobb erőkből álló Falcót látják vendégül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.