EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Szolnok

Esélyeshez méltó kezdés

Eljött az ősz, elkezdődött a magyar férfi kosárlabda-bajnokság is. A többesélyes pontvadászatban évtizedek óta bajnokesélyesnek számít a Szolnoki Olaj, ahogyan idén is. A csapat ennek szellemében lépett pályára Szegeden, a Tisza-parti rangadón.

A Szedeák az első negyedben még tartotta a szolnokiak tempóját, de utána elkezdett kinyílni az olló a két együttes között. A meccs a második negyedben mozdult el a nyugvópontról, amikor a Szolnok egy 11-2-es etapot produkált. Ezt követően hiába próbáltak meg mindent Andjelko Mandic tanítványai, már nem sok sót tudtak megenni a hatékonyan játszó szolnokiak mellett. A vége demoralizáló, 92-69-es Olaj-győzelem lett.


Strahinja Milosevic ezúttal 14 pontot tett a közösbe

A siker valódi csapatmunka volt, hiszen Vojvoda, Milosevic, Tóth és Andric, valamint az új szerzemények közül Murphy, illetve Airington is szerzett legalább tíz pontot. A folytatásban minden bizonnyal nem lesz egyszerű dolga az Olajnak, hiszen október 5-én a sokkal jobb erőkből álló Falcót látják vendégül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.