2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Esküvő után babázna MC Hawer

A mulatóssztár már belenyugodott, hogy magányosan fog megöregedni, most, öt év után azonban újra rátalált a szerelem. MC Hawer alig két hónapja egy rajongójával jött össze, akit már el is jegyzett, sőt a 33 évvel fiatalabb lánytól a közeljövőben gyereket is szeretne.

– Az elmúlt pár évben nagyon magányos voltam, senki nem volt mellettem. Már el is könyveltem, hogy rossz pasi vagyok, ezért nem kellek senkinek. Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, Fannival most olyan boldog vagyok, mint még soha – kezdte a Lokálnak az 53 éves MC Hawer, aki már fiatal szerelme családját is megismerte.


– A szerelmemet Izsófalván, egy koncerten pillantottam meg, végig az első sorban állt, a színpadról rögtön kiszúrtam magamnak. A korkülönbség miatt úgy döntöttem, hogy nem kezdeményezek, nehogy rossz vége legyen. Legnagyobb örömömre ő jött oda hozzám, majd a neten folytattuk az ismerkedést, és én már pár nap után Olaszországba vittem volna magammal, de végül úgy ítéltük meg, hogy a közös utazás túl korai lenne. Így amíg kint voltam, végig tartottuk a kapcsolatot, és már alig vártam, hogy hazajöjjek. A hazatérés után első dolgom volt elutazni hozzá Izsófalvára, ahol a családja is szeretettel fogadott. Noha falusi emberek, egyáltalán nem beszűkültek, nyitottak arra, hogy a 20 éves lányuknak egy jóval idősebb, ismert pasija legyen – magyarázta a mulatóssztár, aki 27 éves fia, Marci és 25 éves lánya, Timi mellé szívesen vállalna még egy gyereket.

– Tudom, egy kicsit olyan, mintha a gyerekeim kaptak volna egy mostohatestvért, de nem érdekel, hogy a párom a lányomnál is fiatalabb. A szerelemben nincsenek szabályok. Fannit már el is jegyeztem, tudnia kellett, hogy komolyan gondolom. Fiatal lányként ő még nyilván vágyik családra, gyerekre, és ha neki ez kell a boldogsághoz, én örömmel vagyok partner ebben. Maximum egyszerre leszek kisgyermekes apuka és nagypapa – jelentette ki a zenész.


 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.