EUR: 323,31 Ft
CHF: 283,04 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Exével vigasztalódik Selena

Selena Gomezt nagyon megviselte, hogy élete szerelme, Justin Bieber megnősült. Az énekesnő teljesen összetört, mert végig abban bízott, hogy még kibékülhetnek Bieberrel. Hetekig senkivel nem akart beszélni, egyedül exe, Zedd segített neki a továbblépésben. A DJ és Gomez korábban elég csúnyán szakítottak, és sokáig nem is beszéltek egymással, de úgy tűnik, mostanra rendeződött a viszonyuk. Ismerőseik szerint az egykori pár olyan sok időt tölt együtt, hogy kezd köztük több lenni barátságnál.

Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.