EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Exével vigasztalódik Selena

Selena Gomezt nagyon megviselte, hogy élete szerelme, Justin Bieber megnősült. Az énekesnő teljesen összetört, mert végig abban bízott, hogy még kibékülhetnek Bieberrel. Hetekig senkivel nem akart beszélni, egyedül exe, Zedd segített neki a továbblépésben. A DJ és Gomez korábban elég csúnyán szakítottak, és sokáig nem is beszéltek egymással, de úgy tűnik, mostanra rendeződött a viszonyuk. Ismerőseik szerint az egykori pár olyan sok időt tölt együtt, hogy kezd köztük több lenni barátságnál.

Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!