EUR: 358,70 Ft
CHF: 338,82 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Extra

Exkluzív! Liptai Claudia és Ördög Nóra: Nincs okunk rivalizálni

Először vezet együtt műsort a TV2 két nagyágyúja, Liptai Claudia és Ördög Nóra. A Csak show és más semmi műsorvezetői elárulták a Lokál Extrának, hogy nincs okuk rivalizálni, és sosem voltak igazak azok a pletykák, hogy valójában nem kedvelik egymást.

Mikor és milyen körülmények között találkoztak először? Mit gondoltak akkor a másikról?
Ördög Nóra: Szakmai körökből, még a TV2 előtti időkből ismerem Claudiát. Pontosan nem emlékszem az első találkozásunkra, talán egy sajtónyilvános rendezvény vagy díjátadó lehetett, de mindig is szimpatizáltunk egymással.
Liptai Claudia: Szerintem én az RTL-ben műsort vezettem, amikor Nóri szerkesztő volt, akkor láttam őt először. Egyvalamit biztosan gondoltam róla: ez a gyönyörű és egzotikus szépségű lány honnan kerülhetett ide.


Mi a véleményük a másik munkájáról?
Ördög Nóra: Maximálisan elismerem és tisztelem a munkásságát. Tőle csak tanulni lehet, hiszen lehengerlő a profizmusa, egy díva, akinek az egyénisége meghatározó módon hozzátesz a műsorokhoz, amiket vezet.
Liptai Claudia: Kezdettől fogva azt gondoltam, hogy Nóri különleges műsorvezető, nagyon precíz, megbízható, jó ránézni a képernyőn.

Liptai Claudia és Ördög Nóra fotó: TV2

Mit gondolnak, mi a másik erőssége?
Ördög Nóra: Olyan átütő humora és karakteres személyisége van, ami ezer közül is kiemeli és kivételessé teszi őt ebben a szakmában.
Liptai Claudia: Biztos vagyok benne, hogy amikor együtt vezetjük a műsort, és én esetleg valamibe belegabalyodok (és nem egy kábelre gondolok), Nóri segíteni fog, társműsorvezetőként jól fogunk együttműködni.


Vannak, akik azt gondolják, hogy valójában nem kedvelik egymást. Vajon miért alakult ki ez a kép?
Ördög Nóra: A közönség egy szappanoperát is az intrikáktól tart izgalmasnak. Szeretik azt hinni az emberek, hogy két hasonló területen tevékenykedő nő csakis egymás riválisa lehet. Ezzel ellentétben a valóságban ennek soha nem volt alapja, abszolút jó viszonyban vagyunk és voltunk mindig is. Nem vagyunk felcserélhetők, hiszen teljesen más a karakterünk, a személyiségünk, így aztán rivalizálni sincs okunk. Ráadásul női műsorvezetőként sok hasonló élethelyzetbe, feladatba keveredünk, ami olyan közös témákat is ad nekünk, amiket nem sokakkal tudunk megbeszélni.
Liptai Claudia: Ez számomra is örök kérdés volt, de mindig meglepve olvastam, mennyi mindent érzek Nóri iránt, amiről nem is tudtam. Ezek a gondolatok csak mások agyában jelentek meg, a miénkben hála istennek sosem.

Mennyire fér bele két műsorvezető között egy kis csipkelődés az élő műsor alatt?
Ördög Nóra: Mint minden szórakoztató show-műsor esetében, természetesen itt is fontos szerepet kap majd a humor, de ezt mindig a helyzet adja.
Liptai Claudia: Nem is értem a kérdést. Nekem ez a védjegyem, és szerintem Nóri meglepődik, ha én nem csipkelődöm, és én is, ha ő nem viszonozza. Mindenesetre matekból elég rossz vagyok, inkább Nóri adja majd össze a pontszámokat!

Péntekenként láthatják a nézők a Csak show és más semmi című szuperprodukciót. Ha show-királynők lennének, akkor milyen produkcióval kápráztatnák el a zsűrit?
Ördög Nóra: Bár itt nem az éneklésé lesz a főszerep, abban mindig szívesen kipróbáltam volna magam, de sajnos egyáltalán nincs hozzá hangom. Sokáig versenytáncoltam, amit ugyan komoly erőfeszítés lenne előhívni magamból, de talán azzal próbálnám elkápráztatni a zsűrit.
Liptai Claudia: Érdemes nézni az első adást, mert már a megjelenésünk is olyan lesz, ami feszegeti a határainkat!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek