2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Külföld

Ez nagyon durva! Foglyul ejtette a busz utasait a sofőr

Igazán szürreális “kalandban” részesültek azok az utasok, akik egy Temesváron közlekedő járaton utaztak péntek este.

A Tion.ro beszámolója szerint a menetrend szerinti járat utasai kifogásolták, hogy késett a busz, amin a sofőr annyira felhúzta magát, hogy miután bezárta az ajtókat, megállás nélkül a végállomásig nyomta a gázt.

Az egyik szemtanú beszámolója szerint a férfi csak annyit közölt velük, hogy a további megállókat kihagyja és egészen a garázsig megy.

Végül a rendőröket is riasztották, akik a magából kikelt sofőrt a pszichiátriára szállították.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: ÖsszeFogás

  A nap képe: ÖsszeFogás

  Saype francia-svájci tájművész új földfestményeinek egyikén dolgozik a genfi Grange parkban. A mintegy ötezer négyzetméter pázsitot beborító, 165 méter hosszú és 30 méter széles alkotás természetes, biológiailag lebomló, vízoldékony festőanyagokból készült.

 • Túszul ejtette a lopott BMW

  Túszul ejtette a lopott BMW

  Ügyetlenségének köszönhetően akár két évre és hűvösre kerülhet az a budapesti férfi, aki a szlovákiai Galántán akart elkötni egy BMW-t.

 • Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Deutsch Tamás: Elutasítjuk az uniós források politikai büntetésként való megvonását

  Elutasítjuk a közösségi források szubjektív, politikai büntetésként alkalmazható úgynevezett jogállamisági feltételekhez kötését, a gazdaságilag, munkahelyteremtés szempontjából jól teljesítő régiók politikai vádak alapján történő büntetését – jelentette ki Deutsch Tamás a Fidesz EP-képviselője Strasbourgban, az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában szerdán.