EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Fáklyaként lángolt Németh Kristóf

Fáklyaként égett Németh Kristóf a TV2 ma induló műsorában, A legbátrabb párosban. A színész párja, Zita könnyes szemmel gyújtotta fel szerelmét, aki miközben lángolva futott, végig a kisfiára, Lócira gondolt.– Egy versenyről lehet azt gondolni, hogy játék, és lehet azt gondolni, hogy küzdelem. Mi küzdelemként fogjuk fel, és győzni szeretnénk. Ez nem titok, hát hiszen aki nem ezt mondja, az miért van itt? – magyarázta Németh Kristóf a ma kezdődő A legbátrabb párosban, de a feladat korántsem volt egyszerű. Párjának, Zitának egy fáklyával kellett meggyújtania, majd a színésznek lángoló testével szalmababákat kellett felégetnie.
– Az embernek bármilyen nagy is a pofája, ilyenkor száll ki az erő a lábából, megmondom őszintén. A fiamra gondolok, a fiam szemére, Lóci segít! – mondta könnyes szemmel a pályán a feladat végrehajtása előtt Kristóf, akin már a beöltözés és az előkészületek alatt eluralkodott a félelem, párjával összekapaszkodva bátorították egymást. Kristóf akkor eltervezte: miközben végigfut a pályán, a 11 éves kisfiára gondol majd, hogy erőt adjon neki. Hogy ez végül mennyire sikerült, kiderül a ma esti adásból. Ahogy arról korábban írtunk, Kristófot és Zitát annyira összekovácsolta a Máltán forgatott műsor, hogy a színész még kint megkérte kedvese kezét. A sztárokra nagy összegű biztosítást is kötöttek, ráadásul minden próbatételnél mellettük van egy profi biztonsági csapat – a felgyújtós feladatnál még tűzoltók is –, amely azonnal közbelép, ha szükséges. Speciális, többrétegű védőöltözetet kaptak, és hőálló zselével védték a szabad bőrfelületeket. A műsorban hét sztárpár birkózik meg a veszélyes feladatokkal a főnyereményért, 10 millió forintért.

Németh Kristóf és Zita fotó: TV2

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.