2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Sport XIV.kerület

Felavatták a BVSC-Zugló új csarnokát

“Miért félnénk, miért élnénk, ha nem egy álomért – éneklik a BVSC_Zugló kézilabdás lányai a Pál utcai fiúk musical remek dalát idézve. És tényleg valóra vált az álom! Mostantól kiváló körülmények között sportolhatnak Zuglóban a kézilabdások. Hosszú út vezetett idáig. Életem nagy ajándéka, hogy ott lehettem a zuglói kézilabda újjászületésénél és, ha keveset is, de segíthettem” – írta Facebook oldalán a BVSC új kézilabdacsarnokának felavatása után Rozgonyi Zoltán  Zugló alpolgármestere, aki megosztotta azt a kisfilmet, amely madártávlatból mutatja be a sportlétesítmény egy részét.

A 2016-ban alapított szakosztály új otthona 233 millió forintból épült fel a Szőnyi úton. A kézilabda-szakosztályban jelenleg hat edző irányítása mellett 17 csapatban kétszáz fiatal sportol. A távlati cél az, hogy az együttes két éven belül jusson fel az NB II-be.


Drónfelvétel: Sir Drone a Lot

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól elverték otthon a Juventust!

    Jól elverték otthon a Juventust!

    Az Atlético Madrid 2-0-ra győzte le otthon a Juventust, míg a Manchester City 3-2-re nyert a Schalke 04 vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc szerdai első mérkőzésén.

  • Olimpiai bajnokok zöld-fehérben

    Olimpiai bajnokok zöld-fehérben

    Hatvankét évvel a Ferencvárosi Torna Club gyorskorcsolya szakágának megszűnése után újjáalakul a szakosztály, amely rögtön nagy nevekkel erősített, hiszen zöld-fehérbe öltöztek az olimpiai bajnok Liu-testvérek, Cole és John-Henry Krueger, valamint a versenyzők és a válogatott sikeredzője, Bánhidi Ákossal.