2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Sport XIV.kerület

Felavatták a BVSC-Zugló új csarnokát

“Miért félnénk, miért élnénk, ha nem egy álomért – éneklik a BVSC_Zugló kézilabdás lányai a Pál utcai fiúk musical remek dalát idézve. És tényleg valóra vált az álom! Mostantól kiváló körülmények között sportolhatnak Zuglóban a kézilabdások. Hosszú út vezetett idáig. Életem nagy ajándéka, hogy ott lehettem a zuglói kézilabda újjászületésénél és, ha keveset is, de segíthettem” – írta Facebook oldalán a BVSC új kézilabdacsarnokának felavatása után Rozgonyi Zoltán  Zugló alpolgármestere, aki megosztotta azt a kisfilmet, amely madártávlatból mutatja be a sportlétesítmény egy részét.

A 2016-ban alapított szakosztály új otthona 233 millió forintból épült fel a Szőnyi úton. A kézilabda-szakosztályban jelenleg hat edző irányítása mellett 17 csapatban kétszáz fiatal sportol. A távlati cél az, hogy az együttes két éven belül jusson fel az NB II-be.


Drónfelvétel: Sir Drone a Lot

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.