2018. november 20., kedd
Jolán

Külföld

Félmeztelen férfiakat ölelgetett Macron

Egy amerikai rapvideóban sem tudnánk jobb képeket elképzelni, mint amelyek Emmanuel Macron francia elnökről készültek a Kis-Antillákon. Macron félreérthető módon pózolt a helyi választóival, egyikük nemrég szabadult a börtönből.

Macron azért utazott a Franciaország tengerentúli megyéjének (volt gyarmat) számító szigetcsoportba, hogy a tavalyi Irma hurikán pusztítása utáni újraépítési munkálatokat ellenőrizze.


A politikus félmeztelen helyi férfiakkal ölelkezett, egyikük a középső ujját is felmutatta a kamerának. A másik fiatalember pedig büszkén mesélte az elnöknek, hogy nemrég szabadult a börtönből, ugyanis lopással „keresi” a kenyerét. Erre Macron csak annyit tudott kinyögni, hogy hagyjon fel bűnöző múltjával és inkább segítsen a munkálatokban.

A fotók nagy felháborodást okoztak, a bevándorlásellenes Nemzeti Front elnöke, Marine Le Pen is megosztotta őket közösségi oldalán, szerinte Franciaország nem ezt érdemli.


Nem ez az első különös fotó Macronról: korábban meleg zenészekkel pózolt, akik az Élysée-palotában léptek fel, egyikük pólóján a következő felirat virított: „Migránsok fia: fekete és homokos”. A francia államfőnek korábban azért is magyarázkodna kellett, mert túl közelinek gondolták kapcsolatát homoszexuális testőrével, Alexandre Benallával. Macron kijelentette, hogy Benalla nem a szeretője.

Fête de la musique à l'Elysée. Merci du progrès Manu.

Fête de la musique à l'Elysée.Vive le progrès et bravo à Macron pour être plus ridicule qu'Hollande ne l'a jamais été…Par contre c'était pas la peine de parler de respect des institutions au jeunot qui l'avait appelé "Manu".

Gepostet von Pour qu'Eric Zemmour interview François Hollande le 14 juillet am Donnerstag, 21. Juni 2018

 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Bécsben lobbizott az egyeteméért Soros

  Bécsben lobbizott az egyeteméért Soros

  Államfőket megillető külsőségek között találkozott vasárnap Soros Györggyel Sebastian Kurz osztrák kancellár, aki a Közép-Európai Egyetem Bécsbe költöztetéséről tárgyalt a milliárdos spekulánssal.

 • Újra kitört a Fuego

  Újra kitört a Fuego

  Ismét kitört a Fuego (tűz) nevű vulkán Guatemalában, a tűzhányó környékén lévő településekről nagyjából négyezer embert evakuáltak, s ezrek menekültek biztonságos helyre – közölte hétfőn a közép-amerikai ország katasztrófavédelmi hatósága és a Prensa Libre című helyi hírlap.

 • Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

  Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

  Százhúszezer eurót (csaknem 40 millió forintot) játszott el egyházközsége pénzéből internetes szerencsejátékokon egy katolikus pap Németországban – közölte a magdeburgi egyházmegye egyik szóvivője hétfőn.