EUR: 322,82 Ft
CHF: 283,90 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

A Soros–Sargentini-jeletést visszautasító határozat Magyarországot védi

A Soros-Sargentini-jelentést visszautasító országgyűlési határozat minden elemében Magyarországot védi – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Halász János elmondta, a jelentés egy elítélő dokumentum, egy politikai támadás Magyarország ellen, mert a migránsokat nem akarja beengedni a kormány.


A “politikai támadásra politikai választ adunk” az országgyűlési határozattal – fűzte hozzá.

Elmondta azt is, azok az ellenzéki pártok, amelyek képviselői megszavazták a jelentést, itthon is Brüsszel érdekeit védik.

A kormány ezután az európai bírósághoz fordul, hogy vizsgálja meg, miért fogadták el a jelentést csalással – mondta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi Európai Parlamenti választásokra, az ellenzék hozza a formáját és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

 • Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Átverhette a Botka László vezette szocialista öönkormányzat az Európai Unió regionális döntéshozó szervét, permentesnek feltűntetve a később eldózarolt Mars téri piacnak helyet adó ingatlant, miközben a terület egyik résztulajdonával kapcsolatban pert folytattak.

 • Megint mellébeszélt a Jobbik

  Megint mellébeszélt a Jobbik

  Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is.