2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Fidesz: Az LMP a bevándorláspárti Soros-hálózat érdekeit védi

Az LMP a bevándorlásellenes javaslatokat elutasította, a bevándorláspártiakat megszavazta – reagált a Fidesz Keresztes László és Demeter Márta (LMP) sajtótájékoztatójára

Az LMP teljesen hiteltelen, számos alkalommal bebizonyította, hogy bevándorláspárti és a migrációt szervező Soros-hálózat érdekeit védi. Az LMP a bevándorlásellenes javaslatokat elutasította, a bevándorláspártiakat megszavazta.


A magyar Országgyűlésben nem szavazták meg a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, a Stop Soros törvénycsomagot, kezdettől támadják a határkerítést és a bevándorlást szigorító szabályokat, miközben az Európai Parlamentben minden bevándorláspárti brüsszeli javaslatot támogattak – áll a Fidesz frakció közleményében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Segítünk megszedni magát piros tojással

    Segítünk megszedni magát piros tojással

    Minden évben eljön az a nap, amikor minden fiú, legény, és férfi elkezd eszeveszettül gondolkozni, hogy Húsvéthétfőn milyen verset mondjon a hagyományos locsolkodás mellé. Van, aki a rövid, frappáns versikékre esküszik, van, aki minden évben marad a bevált „Zöld erdőben jártam” kezdetű mondókánál.

  • Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros

    Pótlóbuszok járnak Debrecen és Balmazújváros

    A Debrecen-Füzesabony (108-as) vasútvonalon május 2-től várhatóan december 14-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, illetve Balmazújváros és a megyeszékhely között pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölte a MÁV Zrt.