EUR: 333,57 Ft
CHF: 303,94 Ft
2019. november 21., csütörtök
Olivér

Belföld

Fidesz: Az LMP a bevándorláspárti Soros-hálózat érdekeit védi

Az LMP a bevándorlásellenes javaslatokat elutasította, a bevándorláspártiakat megszavazta – reagált a Fidesz Keresztes László és Demeter Márta (LMP) sajtótájékoztatójára

Az LMP teljesen hiteltelen, számos alkalommal bebizonyította, hogy bevándorláspárti és a migrációt szervező Soros-hálózat érdekeit védi. Az LMP a bevándorlásellenes javaslatokat elutasította, a bevándorláspártiakat megszavazta.


A magyar Országgyűlésben nem szavazták meg a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, a Stop Soros törvénycsomagot, kezdettől támadják a határkerítést és a bevándorlást szigorító szabályokat, miközben az Európai Parlamentben minden bevándorláspárti brüsszeli javaslatot támogattak – áll a Fidesz frakció közleményében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Melltartójába rejtette a kábítószert

  Melltartójába rejtette a kábítószert

  Azt hitte, leleményességével átejtheti a győri rendőröket egy nő, akiről igazoltatáskor derült ki, hogy a melltartójába dugta el a nála lévő kábítószert.

 • A nap képe: Csodálatos szánhúzó

  A nap képe: Csodálatos szánhúzó

  Fényárban úszik Szerencs, ahol felkapcsolták az ország vélhetően legnagyobb, világító szarvasfigurákból összeállított karácsonyi fogatát.

 • Falmászás vagy libaséta?

  Falmászás vagy libaséta?

  A közösségépítésnek rengeteg formája van, amelyek az évek során mind egyetlen célt szolgálnak: valami olyan kapaszkodót találni, amelyben egy adott közösség – munkahelyi, települési – valamilyen közös értéket teremt és ez által egymásra talál.