EUR: 321,69 Ft
CHF: 281,81 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Fidesz: Gyurcsány Ferenc kész lenne bevándorló országgá tenni Magyarországot

Gyurcsány Ferenc kész lenne bevándorló országgá tenni Magyarországot – mondta Győr fideszes országgyűlési képviselője kedd délután a Demokratikus Koalíció (DK) tüntetése előtt, sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen.

Simon Róbert Balázs úgy fogalmazott: aggodalommal figyelik, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ismét a politikája középpontjába állította az illegális bevándorlást, hogy az ellenzék vezetőjévé váljon. “Senkinek ne legyen aggálya, hogy Gyurcsány Ferenc a kezdetektől lebontaná a déli határon álló kerítést és engedélyezné a betelepítési kvótát is” – mondta.


Szerinte ezt támasztja alá, hogy a DK európai parlamenti képviselői, Niedermüller Péter és Molnár Csaba megszavazták a Sargentini-jelentést.

Hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra is elkötelezett, hogy Magyarországot megvédje az illegális bevándorlástól, s a jövőben is a magyar emberek érdekeit fogják képviselni.

Simon Róbert Balázs beszélt arról is, hogy Győr kárvallottja volt 2015 nyarán annak az illegális bevándorlás hullámnak, amikor több tízezer illegális bevándorló érkezett Magyarországra, hogy Nyugat-Európába juthasson.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Több „Gruevszki-ügy” fut Európában

    Nyugat-európai lapok támadják hazánkat Nikola Gruevszki volt Macedón kormányfő magyarországi tartózkodása miatt, miközben Belgiumban pihen Carles Puigdemont, a lázadás és hűtlen kezelés miatt körözött katalán elnök, Francaiország ad búvóhelyet Sebastien Avajon kokaincsempészetért elítélt benine-i elnökjelöltnek, míg Németországban több mint ezer török diplomata kért menedéket.

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.