EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Szombathely

Filmzenékre hangolva

Három napra ismét Szombathelyre költözött Hollywood. Többek között a Jurassic Park, a Forrest Gump és A gyűrűk ura zenéje is felcsendült a múlt héten a Bartók Teremben. A 10., jubileumi Hollywood Movie Music Classics alkalmából az elmúlt egy évtized legjobb filmzenéiből válogattak a szervezők. Ezúttal Radics Gigi és Király Viktor előadásában, a Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Pejtsik Péter vezényletével szóltak a dalok. Az est műsorvezetője Kolovratnik Krisztián volt.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.