EUR: 322,77 Ft
CHF: 283,60 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

Fizetett jobbikosok balhéztak

A Jobbik jól fizetett funkcionáriusai szervezték az október 23-i tojásdobálást és a Hír TV riporterének vegzálását – írta Facebook-posztjában Volner János, a Jobbik kilépett alelnöke.

A jobbikosok ugyanis előbb az MTVA Kunigunda utcai, majd a Fidesz Lendvay utcai székházát is megdobálták. Volner felsorolja, hogy az utóbbi botrányos jelenetről készült videón felismerhető Bana Tibor, a pártelnökség „kávéfőző kislánya”, Bencsik János, az Alfahír volt újságírója, országgyűlési képviselőjelölt, Mikola Gergely, Szabó Gábor pártigazgató jobbkeze, országgyűlési képviselőjelölt, továbbá Varga Dániel, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke és Kocziha Tünde békéscsabai képviselő.


Volner rámutat, hogy a tojásdobálást maga Szabó Gábor pártigazgató rendelhette el, hiszen a tojások szétosztásáról készített videón Kálló Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat tagja egyértelműen kijelenti: a tojásokat akkor kell dobni, amikor „Szaszi szól” (ez a pártigazgató beceneve).

A rendőrség szerint a Lendvay utcában szervezett demonstráció a gyülekezési törvény előírásait megszegve zajlott, annak résztvevői és szervezői szabálysértést követhettek el, ugyanakkor a tojásdobálás már a garázdaság bűncselekmény tényállását is megvalósíthatja.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi Európai Parlamenti választásokra, az ellenzék hozza a formáját és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

 • Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Átverhette a Botka László vezette szocialista öönkormányzat az Európai Unió regionális döntéshozó szervét, permentesnek feltűntetve a később eldózarolt Mars téri piacnak helyet adó ingatlant, miközben a terület egyik résztulajdonával kapcsolatban pert folytattak.

 • Megint mellébeszélt a Jobbik

  Megint mellébeszélt a Jobbik

  Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is.