EUR: 322,02 Ft
CHF: 283,45 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Belföld

Fizetett jobbikosok balhéztak

A Jobbik jól fizetett funkcionáriusai szervezték az október 23-i tojásdobálást és a Hír TV riporterének vegzálását – írta Facebook-posztjában Volner János, a Jobbik kilépett alelnöke.

A jobbikosok ugyanis előbb az MTVA Kunigunda utcai, majd a Fidesz Lendvay utcai székházát is megdobálták. Volner felsorolja, hogy az utóbbi botrányos jelenetről készült videón felismerhető Bana Tibor, a pártelnökség „kávéfőző kislánya”, Bencsik János, az Alfahír volt újságírója, országgyűlési képviselőjelölt, Mikola Gergely, Szabó Gábor pártigazgató jobbkeze, országgyűlési képviselőjelölt, továbbá Varga Dániel, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke és Kocziha Tünde békéscsabai képviselő.


Volner rámutat, hogy a tojásdobálást maga Szabó Gábor pártigazgató rendelhette el, hiszen a tojások szétosztásáról készített videón Kálló Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat tagja egyértelműen kijelenti: a tojásokat akkor kell dobni, amikor „Szaszi szól” (ez a pártigazgató beceneve).

A rendőrség szerint a Lendvay utcában szervezett demonstráció a gyülekezési törvény előírásait megszegve zajlott, annak résztvevői és szervezői szabálysértést követhettek el, ugyanakkor a tojásdobálás már a garázdaság bűncselekmény tényállását is megvalósíthatja.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egri csillagok az Arénában

  Egri csillagok az Arénában

  A magyar történelem sikersztoriját, az egri vár 1552-es, török túlerővel szembeni győzelmét dolgozza föl Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye.

 • Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Kunhalmi tényleg nem tud helyesen írni

  Most már jogosan merül fel a kérdés, hogy áll-e bármiféle tudatosság a szocialisták helyesírási zavarai mögött, –  vagy csak szimplán ennyire hülyék – ugyanis a lingvisztika királynőjének, Kunhalmi Ágnesnek ismét sikerült egy kínos hibát vétenie húsvéti posztjában.

 • Folytatódik az ellenzéki a kutyakomédia

  Folytatódik az ellenzéki a kutyakomédia

  Sehogy sem jutnak dűlőre az ellenzéki pártok főpolgármester jelöltjei. Parkolási botránya miatt támadja Karácsony Gergelyt, a baloldal emberét Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik jelöltje, míg Sermer Ádám, a Liberálisoktól biztosan önállóan indul, amiért kihagyták az egyeztetésből.