2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Dunaújváros

Focival ünnepelnek

Az idén is megrendezik a Dunaújvárosi Sportcsarnokban a Szabadság Kupa elnevezésű labdarúgótornát. Az eseményen az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékeznek. 

Egy nappal a nemzeti ünnep előtt, október 22-én rendezik meg a Szabadság Kupa – A Nemzet Ereje névre keresztelt labdarúgótornát. Az ötödik alkalommal sorra kerülő rendezvényen tíz csapat két helyszínen méri össze erejét. A torna célja, hogy a résztvevők sporttal róják le tiszteletüket az 1956-os események hősei előtt. A labdarúgótorna október 22-én reggel nyolc órától este hat óráig tart.

Tíz csapat méri majd össze erejét a Szabadság Kupán

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.