2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Zalaegerszeg

Fordulat a lakásépítési trendben

Keresettek a nagyobb méretű lakások Zalaegerszegen is, sőt egyre népszerűbbek lesznek az elkerített, kamerával ellátott, biztonságot nyújtó, szinte kulcsrakész lakóparkok. A verseny ezen a piacon is megélénkült, hiszen a vásárlók egyre igényesebbek, egyre inkább tudják, hogy mit szeretnének, az építő, beruházó vállalkozások pedig igyekeznek ezt kiszolgálni. Mivel a legtöbb új lakás értékesítése tervasztalról történik, már a tervezésnél a leendő ingatlantulajdonos kezében lehet a ceruza. Kiválaszthatja a burkolatokat, valamint hogy a leendő falak hová épüljenek, a szanitereket és az egész enteriőr kialakítását. Alapvető elvárások a jó műszaki feltételek, a 15 centiméteres szigetelés, a háromrétegű ablak, illetve a pozitív energetikai besorolás. Általában minden gyermeknek külön szobát terveznek, és újra igény van a közös, nagy családi terekre, teraszokra, tárolókra. Mindemellett a legtöbb vásárló figyelembe veszi, mekkora a zöldfelület, és van-e játszótér. Az ingatlanosok egyre inkább tágas, nagyobb méretű, 90-100 négyzetméteres lakásokat építtetnek, hiszen városunkban is egyre több a sokgyermekes család, akik kihasználják a csok által nyújtott lehetőséget.

Minimum 100 m2 az alapvető elképzelése egy több gyermekes családnak

Alapvető igény a megfelelő energiabesorolás


Tágas tereket kínálnak

Fontos az örökpanoráma

Egyre több lakópark épül

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.