2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Fordulat a lakásépítési trendben

Keresettek a nagyobb méretű lakások Zalaegerszegen is, sőt egyre népszerűbbek lesznek az elkerített, kamerával ellátott, biztonságot nyújtó, szinte kulcsrakész lakóparkok. A verseny ezen a piacon is megélénkült, hiszen a vásárlók egyre igényesebbek, egyre inkább tudják, hogy mit szeretnének, az építő, beruházó vállalkozások pedig igyekeznek ezt kiszolgálni. Mivel a legtöbb új lakás értékesítése tervasztalról történik, már a tervezésnél a leendő ingatlantulajdonos kezében lehet a ceruza. Kiválaszthatja a burkolatokat, valamint hogy a leendő falak hová épüljenek, a szanitereket és az egész enteriőr kialakítását. Alapvető elvárások a jó műszaki feltételek, a 15 centiméteres szigetelés, a háromrétegű ablak, illetve a pozitív energetikai besorolás. Általában minden gyermeknek külön szobát terveznek, és újra igény van a közös, nagy családi terekre, teraszokra, tárolókra. Mindemellett a legtöbb vásárló figyelembe veszi, mekkora a zöldfelület, és van-e játszótér. Az ingatlanosok egyre inkább tágas, nagyobb méretű, 90-100 négyzetméteres lakásokat építtetnek, hiszen városunkban is egyre több a sokgyermekes család, akik kihasználják a csok által nyújtott lehetőséget.

Minimum 100 m2 az alapvető elképzelése egy több gyermekes családnak

Alapvető igény a megfelelő energiabesorolás


Tágas tereket kínálnak

Fontos az örökpanoráma

Egyre több lakópark épül

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.