EUR: 363,33 Ft
CHF: 344,03 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Extra

Frida: Szakítani akartunk Tenyával

Pintér Tibor fiatal barátnője nem tagadja, hogy a TV2 új műsora, a Legbátrabb páros komolyan megingatta a kapcsolatukat. Frida szerint a színész sokszor idegesítő, de ő is néha úgy viselkedik, mint egy házsártos öregasszony.

Október 9-én indul a TV2-n a Legbátrabb páros című műsor, ahol a sztárok és párjaik mutatják meg, hogy mi mindent képesek kibírni, megtenni a végső győzelemért. A feladatok elképesztőek: előfordul, hogy fel kell gyújtani a másikat, máskor pedig ketrecben engedik le a szerelmeseket a tengerbe. A műsort Máltán forgatták, Pintér Tibor kedvese, Frida pedig nem tagadja, hogy az ott töltött időszak komoly próbatétel elé állította a kapcsolatukat a színésszel.
– Tudni kell rólunk, hogy kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt. Nyár elején költöztem hozzá, és őszintén szólva a Legbátrabb párosban ismertük meg egymást igazán. Emiatt sok volt a feszültség, össze voltunk zárva, és engem a kamerák is nagyon zavartak. Rengeteg konfliktusunk volt, a szakítás is szóba került köztünk – kezdte a Lokálnak a 20 éves Frida, aki úgy érzi, hogy a nehézségek ellenére mégis összetartoznak és tényleg mélyen szeretik egymást.
– Őszinte ember vagyok, ezért azt is elárulom, hogy sok minden idegesít benne. Nagyon bosszant, hogy elképesztően trehány. Persze tudom, hogy a férfiak egy része ilyen, de nála ez már extrém. Igaz, a művészlelkek sokkal szabadabbak, de ennek ellenére szeretem őt, nagyon vonzódunk egymáshoz. A műsorban, úgy érzem, egyre erősebbek lettünk, és amikor hazaérkeztünk, igazából újra szerelmes lettem Tenyába. Pillangók röpködtek a gyomromban, amikor megláttam, mert eszembe jutott, hogy igen, mi megéltük azokat a pillanatokat Máltán, és végül  megszilárdította  a kapcsolatunkat. A legtöbb vita abból adódott, hogy nem igazán akartam, mertem megcsinálni a feladatokat. Olyan voltam, mint egy házsártos öregasszony, sokat hisztiztem, Tenya pedig ezt nem jól viselte. Teljesen kimozdítottak a komfortzónámból, számomra ez az egész egy önismereti út volt, majd kiderül, hogy a félelmeim ellenére mennyire voltam bátor. Szeretnék olyan ember lenni, aki nem foglalkozik mások véleményével, de sajnos igenis érdekel. Sokat gondolkoztam azon, hogy a nézők mennyire fognak megutálni, és félek, hogy nem fogadnak el. Tudom, hogy így is sok volt a rosszindulatú ember, aki a kapcsolatunkról pletykált, csak azért mert Tenya 44 éves. Nem jósoltak hosszú időt ennek a szerelemnek, de mi rácáfoltunk és egymáshoz tartozunk.


Tízmillió forint a tét
A Legbátrabb párosban a hírességeknek a legveszélyesebb feladatokat kell teljesíteniük, a fődíj pedig 10 millió forint. A műsorban bemutatkozik Németh Kristóf és párja, Zita, akiket annyira összekovácsolt a Máltán forgatott műsor, hogy a színész még kint megkérte kedvese kezét. Keleti Andrea és Kovács Zoltán táncosok szerint a műsor valódi próbatétel volt.
– Amikor azt mondják, hogy gyújtsd fel a szerelmedet, akkor azért megremeg a lábad – magyarázta Andi. A Legbátrabb párosban kipróbálja magát még Palácsik Lilla és férje, Tamás, aki állítólag a férfi sikítás mestere. Singh Viki és párja, Csepregi Tamás, Tóth Andi és Szabó Ádám énekesek, illetve Schobert Norbi és Rubint Réka.

Kapcsolódó Cikkek