EUR: 332,08 Ft
CHF: 304,02 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Életmód

Frits Patrícia lesz a Fitparádé háziasszonya

Világszínvonalú versenyeket és több mint 60 sporteseményt ígérnek a szervezők a család minden tagjának 9 helyszínen október 13-14-én a Mom Sportban. Ez az egyetlen hazai kétnapos multisportfesztivál, amely 16 éve október közepén kerül megrendezésre.

Frits Patrícia a Fitparádé győzelme után 8 versenyt nyert meg. Legutóbb ezüstöt szerzett az Amateur Mr Olympia bikini versenyen. Célja az IFBB Pro kártya megszerzése. Az október 13-14-i Fitparade háziasszonyaként és a kampány arcaként találkozhatnak vele legközelebb az érdeklődők.


Óriási érzés volt, amikor a Fitparádén megtudtam, hogy én nyertem a kategóriát – emlékezik vissza a sportoló. Utána pedig az abszolút választáson is engem választottak elsőnek – tette hozzá boldogan Frits Patrícia.

A hétvégén megrendezésre kerülő rendezvény főeseménye: Fitparade Classic IFBB Pro kvalifikáció 7 profi kártyáért, Louie Koncz Classic, Fitmodel World Women’s & Men’s

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar csokinak nincs párja a világon

  A magyar csokinak nincs párja a világon

  Zala Judit és Zala Viktor, a Sweetic Csokoládé Manufaktúra tulajdonosai a legrangosabb gasztronómiai világversenyen, a Great Taste Awardson nyerték meg a három aranycsillagot, ami azt jelenti, hogy bonbonjukat minden bíró a legjobbnak ítélte.

 • Sztárparádé volt idén nyáron Budapesten

  Sztárparádé volt idén nyáron Budapesten

  Az idei Budapesti Nyári Fesztivál ebben a szezonban  összesen 120 produkcióval és programmal szórakoztatta a közönséget. A Margitszigeti- és a Városmajori Szabadtéri Színpadon, az interaktív meseszínpadon, a Szent Margit romoknál és a margitszigeti műemlék Víztoronyban megfordultak nemzetközi és haza művészek egyaránt.

 • Enyhült a szezonális munkaerőhiány

  Enyhült a szezonális munkaerőhiány

  Még mindig több tízezer dolgozóra lenne szükség, de idén az agráriumban és a turizmusban is el kezdett csökkenni a munkaerőhiány a nyári idénymunkaszezonban – írta a Világgazdaság szakmai szervezetek vezetőire hivatkozva.