EUR: 358,31 Ft
CHF: 338,55 Ft
2020. március 31., kedd
Árpád

Életmód

Frits Patrícia lesz a Fitparádé háziasszonya

Világszínvonalú versenyeket és több mint 60 sporteseményt ígérnek a szervezők a család minden tagjának 9 helyszínen október 13-14-én a Mom Sportban. Ez az egyetlen hazai kétnapos multisportfesztivál, amely 16 éve október közepén kerül megrendezésre.

Frits Patrícia a Fitparádé győzelme után 8 versenyt nyert meg. Legutóbb ezüstöt szerzett az Amateur Mr Olympia bikini versenyen. Célja az IFBB Pro kártya megszerzése. Az október 13-14-i Fitparade háziasszonyaként és a kampány arcaként találkozhatnak vele legközelebb az érdeklődők.


Óriási érzés volt, amikor a Fitparádén megtudtam, hogy én nyertem a kategóriát – emlékezik vissza a sportoló. Utána pedig az abszolút választáson is engem választottak elsőnek – tette hozzá boldogan Frits Patrícia.

A hétvégén megrendezésre kerülő rendezvény főeseménye: Fitparade Classic IFBB Pro kvalifikáció 7 profi kártyáért, Louie Koncz Classic, Fitmodel World Women’s & Men’s

Kapcsolódó Cikkek

  • Krízishelyzetben a legjobb áru a bizalom

    Krízishelyzetben a legjobb áru a bizalom

    A koronavírus – járvány átírta a szolgáltató piacot is: rengeteg vállalkozás kényszerszünetre ítéltetett,  és számos szélsőséges szolgáltatói hozáállással találkozhatunk. Némelyik bicskanyitogató, de akad szép számmal olyan is, amelyiknek sikerült megtalálnia a jótékony piaci jelenlétet.

  • Oldjuk fel magunkban a szorongást!

    Oldjuk fel magunkban a szorongást!

    Nehéz feldolgozni, hogy részesei vagyunk egy világjárványnak, hogy a  városok kiürülnek, és a szeretet és gondoskodás legnagyobb jele, ha nem találkozunk egymással.