EUR: 334,40 Ft
CHF: 311,23 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb XI.kerület

Futafok Újbudával

Újbuda váltó csapatát Király Nóra, a sportos, ötgyermekes alpolgármester asszony vezette

Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere két helyi ovissal és Király Nóra, Újbuda alpolgármestere kislányával és egy másik újbudai óvodással futott

 

Az idei Futafokra Újbuda is benevezett. A Dél-Buda együtt a dobogón elnevezésű, 500 méteres váltóban a legkisebbektől a legnagyobbakig, a sportolóktól a városvezetésig mindenki részt vett. Az utolsó futamon Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc és Újbuda alpolgármestere, Király Nóra két-két ovissal kézen fogva futotta le a távot, és fej fej mellett értek célba. A dobogón a két városrész vezetői egy-egy 100 ezer forintos „utalvánnyal” ajándékozták meg egymást, amelyet a kerület sportéletének fejlesztésére fordítanak.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.