EUR: 333,52 Ft
CHF: 305,24 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Gergely Robi 60 évesen keresi az igazit

Tavasszal robbant a hír, hogy tíz év együttlét után válik Gergely Robi 24 évvel fiatalabb feleségétől, Timitől. A színész azóta főleg munkájára és fiára koncentrál, de – mint mondja – 60 fölött is nyitott a szerelemre, már csak azért is, mert imádja a nőket.

Gergely Róbert
Fotó: Mészáros Diána

– Nem vagyok már az a fiatal, laza srác, aki 30 évvel ezelőtt voltam, de ez nem azt jelenti, hogy ne járnék nyitott szemmel a világban. Persze már nem hajtom úgy a csajokat, mint régen, de udvarolni és bókolni szép nőknek továbbra is szeretek. Ez egy olyan dolog, amit az ember jó esetben sosem nő ki – kezdte lapunknak Gergely Robi, aki noha most egy kicsit lelassított, még mindig keresi az igazit. – 60 fölött már egy kicsit más a tempó, többé nem akarok hirtelen fejest ugrani egy párkapcsolatba, ettől függetlenül nyitott vagyok egy új szerelemre, bármikor betoppanhat az életembe valaki – mondta a színész, aki előző feleségével, Timivel még mindig nem adta be a válási papírokat, mint mondja, ez csak akkor fog bekövetkezni, ha valamelyikük újra szerelembe esik.


– Se kedvünk, se időnk nem volt még ezzel foglalkozni, úgy véljük, ráér ez majd akkor, ha felbukkan egy harmadik fél. Timivel ugyanolyan jóban vagyunk, mint régen, és ez örökre így is fog maradni. Mi a válással nem elvesztettük, hanem megtartottuk egymást, csupán másfajta minőségben. Barátok és kollégák is vagyunk, a Gergely Theater Nő a tét című darabjában például ő  játssza a főszerepet Labancz Lillával felváltva. Gyakran járunk együtt vásárolni is, de ha majd teljesül az álma, hogy gyereke szülessen, akkor a bababoltba már nyilván nem én fogom elkísérni – magyarázta Robi, akinek azért ért véget a házassága, mert exfelesége szeretett volna családot alapítani, ám a színész úgy vélte, hogy már túl idős ahhoz, hogy újra babázzon. Előző házasságából származó egyetlen fiával, a 25 éves Simonnal azonban kiélvezi az apaság minden egyes pillanatát.

– Simonnal nagyon jó a kapcsolatunk, rengeteg közös programunk van. Egyelőre nem tart még ott, hogy megajándékozzon egy unokával, de nem is baj, most ketten járjuk a világot. Teniszezni is együtt szoktunk, igyekszem formában tartani magam ebben a korban is – tette hozzá Robi.


Kapcsolódó Cikkek

 • Börtönbe megy a született feleség

  Börtönbe megy a született feleség

  A bostoni bíróság úgy döntött, hogy tizennégy napra börtönbe kell vonulnia Felicity Huffman amerikai színésznőnek azért, mert köze volt egy egyetemi kenőpénzes botrányhoz.

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.