2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Extra

Claudia férje is Gesztesinek szurkol

Gesztesi Károly a TV2 Sztárban sztár című műsorában lépett fel, ahol egykori felesége, Liptai Claudia bírálta a zsűri tagjaként. A színésznő jelenlegi férje, Ádám is Gesztesinek szurkolt a nézőtéren.

Gesztesi Károly
/Fotó: Mészáros Diána

– Ki más merne megszólalni ez után – kezdte Liptai Claudia, miután Gesztesi Károly a TV2 Sztárban sztár című műsorának első adásában Dolly bőrébe bújt. – Nem tudom eldönteni, hogy dicséret vagy szidás, amit most mondani fogok, de gyönyörű vagy. Van Dollynak egy eltitkolt transzvesztita bátyja – folytatta viccesen Claudia, akitől korábban Gesztesi tanácsot is kért.


– Amikor felhívtál, azt mondtam, hogy legyél nő, hát megbántam – nevetett Claudiával együtt a közönség és Gesztesi is. – Azt gondolom, hogy egy fantasztikusan tehetséges, csodálatos ember vagy – tette hozzá Clau, aki végül nyolc pontot ad exének. Lapunk megkereste Gesztesi Károlyt, hogy mit szól az értékelésekhez.

– Claudia véleménye nagyon számít nekem, ezért kértem tőle korábban tanácsot, jólesett a támogató nyolc pont is. Jó érzés, hogy bármikor felhívhatom. Egyébként nagyon jól éreztem magam, Papp Szabi kritikája, a bepezsgőzött nagymama volt aznap a kétezredik hasonló beszólás, így egyáltalán nem találtam sértőnek semmit, amit a zsűri mondott – mondta Gesztesi, aki legkisebb fiával, a kilencéves Áronnal érkezett a műsor felvételére.


– Áron imádta az egész estét, teljes extázisban volt, örült, hogy Pankával is együtt lehet, hiszen nagyon szeretik egymást. Már most kérlelt engem, hogy legközelebb is jöhessen, de mondtam neki, hogy ez csak az édesanyjától függ, én nagyon szívesen elhozom az élő adásokra. Nehézség azonban, hogy hétfőn iskola van, a show pedig későn ér véget, de ha délután szundikál egy kicsit, szerintem akkor semmi akadálya, hogy legközelebb is eljöjjön – mondta boldogan Gesztesi, akinek a műsor után Claudia férje, Ádám is külön gratulált.

A produkció után Claudia odalépett Gesztesihez, hogy külön köszöntse
Fotó: Mészáros Diána

– Jólesik, hogy az egész család együtt van  – szögezte le Gesztesi, aki produkciója után kezet csókolt egykori feleségének, és közös fotót is készítettek. „Ő a volt férjem, Karcsi. Ádám egy sorral lejjebb drukkol neki, felettem pedig a lányunk izgul. Na, ez a családi vállalkozás!” – írta Claudia a fotó mellé közösségi oldalán, amelyen a Dolly-jelmezes Gesztesivel pózol. A sztárpár házassága nyolc éve ért véget, Claudia idén nyáron férjhez ment Pataki Ádám cukrászmesterhez, akitől már egy kisfia is született. Gesztesi a válás óta nem találta meg az igazit, közös lányuk, a 12 éves Panka azonban örökre összeköti őt Claudiával.

Fotó: instagram/Liptai Claudia

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek