EUR: 321,24 Ft
CHF: 281,97 Ft
2019. április 24., szerda
György

Sport

Guinness-rekord-kísérlet a FittAréna idei programján

A világon először tesz kísérletet Czégel Erika és csapata, hogy egy időben, egy helyen a legtöbben tornázzanak Gymstick botjukkal. A Guinness-rekord-kísérleten jelen lesznek az edzőbot feltalálói Finnországból, és több más országból is csatlakoznak mesteredzők és Gymstick-rajongók a programhoz.

A Gymstick tulajdonképpen egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik és ezzel a kezek és a lábak között állandóan változó erőteret hoz létre. Használatával szinte minden egyes izom tónusba kerül. Aki részese szeretne lenni az eseménynek és egy hatalmas, nemzetközi show-nak, október 20-ig bármikor jelentkezhet még a FittAréna eseményére.


A rekordkísérlet Magyarország legkedveltebb fitneszrendezvénye, a 13. Dechatlon FittAréna keretében lesz, ahol 100-féle óra és stílus közül választhatnak a résztvevők, hogy megismerjék a világ legújabb és legkedveltebb fitnesz óratípusait. Az egész napos rendezvényen a sportág nagyágyúi tartanak órát, három év után újra színpadra áll Rubint Réka, hogy egy igazán profi edzéssel pörgesse fel a vendégeket. Az esemény szervezője, a Budapest Sportiroda közel 3000 résztvevőre számít idén.

A legkitűnőbb előadók (a teljesség igénye nélkül): Katus Attila, Tatarek Rezső, Körtvélyessy Ákos, Laczkó Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Sifi & Kangoo Team, Lőrincz Ernő és Cseh-Szakál Tibor, Bánkuti Gabi, Borsos Peti, Czégel Erika és számos más közkedvelt előadó. A fitnesz napon, szintén a teljesség igénye nélkül, a következő mozgásformákat próbálhatják ki a résztvevők: kangoo, iron box, gerinctréning, saját testsúlyos edzés, yogalates, nalíni női jóga, piloxing, party fitnesz, spartan, hot iron.


Az esemény szervezője, a Budapest Sportiroda közel 3000 résztvevőre számít idén. 15 színpadon, 150 fellépő, 100-féle stílust fog bemutatni a BOK csarnokban, hogy bebizonyítsák, a mozgás szeretete meghozza gyümölcsét.

Kapcsolódó Cikkek