2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Belföld

Gyűjtés a Rénó Kutyaotthonnak

Végleges bezárás fenyegeti a Rénó Kutyaotthont, ami miatt a ladánybenei  állatmenhely munkatársai az állatbarátok segítségét kérik.

A közösségi oldalon megosztott információk szerint,k amennyiben nem sikerül elegendő támogatást összegyűjteniük,be kell zárják a kutyaotthont.


„Lassan elkel gondolkodnunk, hogyan tovább!! Alig három hónapunk maradt! Annyi de annyi jó ember állt mellénk és próbált, próbál segíteni megmenteni menhelyünket,de sajnos kevésnek bizonyul!! Nagyon sok pénz gyűlt össze de mégis kevés!! Még mindig hiányzik kétmillió hétszázezer és a határidő vészesen közel 2018 12 31! Próbáljuk meg még egyszer most utoljára!! Bízunk bennetek önökbe hiszen nem lehet,hogy így érjen véget!! Hiszen mindenki tudja ha nem sikerül mi vár Adriennre és 65 kutyára!! Ez nem történhet meg!! Kérünk mindenkit aki teheti segítsen egy csoki árával vagy egy megosztással!! Nagyon szépen köszönjük a menhely összes lakója nevében!!

Számlaszám: Reno Kutyaotthon Alapitvany K&H Bank 10402599-50526751-75871018
IBAN HU28
SWIFT OKHBHUHB” – olvasható a Rénó Kutyaotthon közösségi oldalán közzé tett felhívásban.

A ladánybenei Rénó Kutyaotthon az ingatlan megvásárlására gyűjti a pénzt.

Október 20-21-én örökbefogadó és segítő napot tartanak, ahova szeretettel várnak mindenkit.

A Rénó Kutyaotthon számlaszáma:

Réno Kutyaotthon Alapitvány K&H Bank 10402599-50526751-75871018

IBAN HU28

SWIFT OKHBHUHB

Kapcsolódó Cikkek

  • A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    A McDonald’s Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét

    Üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval a McDonald’s Corporation, a megállapodás értelmében a McDonald’s a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházza át, aki Developmental Licensee (franchise) partnerként fejleszti és üzemelteti a piacon működő McDonald’s éttermeket – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

  • Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Országgyűlés Hivatala: Legitim a szavazógépek működése

    Az Országgyűlés Hivatalának álláspontja nem változott, továbbra is szabályosnak tartják a szavazógépek kártya nélküli működését – közölte a hivatal az MTI-vel, miután Demokratikus Koalíció (DK) pénteken sajtótájékoztatón arra kérte Kövér László házelnököt, adjon engedélyt az ellenzéki pártoknak a parlament elektronikus szavazógépeinek és az azokat működtető rendszernek az átvizsgáltatására.