2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Gyűjtés a Rénó Kutyaotthonnak

Végleges bezárás fenyegeti a Rénó Kutyaotthont, ami miatt a ladánybenei  állatmenhely munkatársai az állatbarátok segítségét kérik.

A közösségi oldalon megosztott információk szerint,k amennyiben nem sikerül elegendő támogatást összegyűjteniük,be kell zárják a kutyaotthont.


„Lassan elkel gondolkodnunk, hogyan tovább!! Alig három hónapunk maradt! Annyi de annyi jó ember állt mellénk és próbált, próbál segíteni megmenteni menhelyünket,de sajnos kevésnek bizonyul!! Nagyon sok pénz gyűlt össze de mégis kevés!! Még mindig hiányzik kétmillió hétszázezer és a határidő vészesen közel 2018 12 31! Próbáljuk meg még egyszer most utoljára!! Bízunk bennetek önökbe hiszen nem lehet,hogy így érjen véget!! Hiszen mindenki tudja ha nem sikerül mi vár Adriennre és 65 kutyára!! Ez nem történhet meg!! Kérünk mindenkit aki teheti segítsen egy csoki árával vagy egy megosztással!! Nagyon szépen köszönjük a menhely összes lakója nevében!!

Számlaszám: Reno Kutyaotthon Alapitvany K&H Bank 10402599-50526751-75871018
IBAN HU28
SWIFT OKHBHUHB” – olvasható a Rénó Kutyaotthon közösségi oldalán közzé tett felhívásban.

A ladánybenei Rénó Kutyaotthon az ingatlan megvásárlására gyűjti a pénzt.

Október 20-21-én örökbefogadó és segítő napot tartanak, ahova szeretettel várnak mindenkit.

A Rénó Kutyaotthon számlaszáma:

Réno Kutyaotthon Alapitvány K&H Bank 10402599-50526751-75871018

IBAN HU28

SWIFT OKHBHUHB

Kapcsolódó Cikkek

 • Gránátot találtak Lánchídnál!

  Gránátot találtak Lánchídnál!

  Aknagránát került elő a fővárosban, a Lánchíd pesti hídfőjénél szerda délután; a tűzszerészek a robbanótestet elszállították – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

 • Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult szerdán; a részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világító berendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik a látásukat.

 • Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  “Harcban állunk, de jól állunk” – fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Néppárt csúcstalálkozójára érkezve újságíróknak a migráció és a határvédelemmel kapcsolatos kérdésre.