2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XXII.kerület

Ha szeptember, akkor szüreti mulatság!

A reggeli borongós idő dacára is ragyogóan sikerült a 23. Nagytétényi Szüreti Mulatság, és mire a csikósok befejezték második táncbemutatójukat a Nagytétényi Kastélyparkban, már a nap is kisütött.

Szőlőben, mustban, közösségi programokban és jókedvben sem volt hiány. Köszönet a nagytétényieknek, hogy őrzik és élik a hagyományaikat, és a fiatalok örömmel viszik tovább.

Idén Lachmann Márton és Novák Gyöngyi (feketében) volt a betyárpár

Naná, hogy a legkisebbek is felvonultak a szüreti menetben!

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.