EUR: 321,95 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület XXII.kerület

Hajnóczy Soma: Ilyen még nem volt!

Magyarország kétszeres bűvészvilágbajnoka, a Budán élő Hajnóczy Soma a show-szervezésben is élen jár, most például Budapestre hozza a földön fellelhető illuzionisták színe-javát.

A Champions of Illusion nemzetközi szuperprodukcióban bűvészvilágbajnokok és a legrangosabb nemzetközi tévéshow-k sztárjai lépnek színpadra november 3-án és 4-én a Budapest Sportarénában.


– Ilyen még nem volt! David Copperfield óta nem volt bűvészshow az Arénában. Egyszerre ennyi bűvészbajnokot még nem láthattunk hazai színpadon. Akik most velünk lesznek, mindannyian bejárták a világot, és Las Vegas, Párizs, Sydney, Dubaj, New York után most először nálunk is látható lesz elképesztő előadásuk – tudtuk meg Hajnóczy Somától, aki természetesen saját számaival maga isszerepel a szuperprodukcióban, a tőle megszokott közvetlen, kapcsolatteremtő stílusával, a közönséget elbűvölő személyiségével, Som(m)ás színpadi jelenlétével.

A kétszeres bűvészvilágbajnok, Az illúzió bajnokai ötletgazdája a Lokál Extrának elárulta, hogy Kelle Botond bűvészbarátjával a szakma legjobbjait sikerült a magyar fővárosba csábítaniuk.


– Japánból, Hollandiából, Dél-Koreából, Spanyolországból, Magyarországról a legjobbak színesítik különleges mutatványaikkal a varázslatról alkotott képünket.

– Az egyik kedvenc csapatom a holland Magus Utopia, amelynek tagjai a szemünk láttára teljesítik be a legvadabb rémálmainkat. Hiroki Hara (Japán) a legmodernebb, XXI. századi technológiát ötvözi a bűvészettel. Elképesztő, futurisztikus előadásával több mint 25 ország tévéshow-jában lépett fel. Rob & Emiel (Hollandia) a nézők gondolataiban olvasnak, és teljesen elképesztő módon a távolba látnak. Read Chang (Dél-Korea) műsora Harry Potter varázslatos világát eleveníti meg, kezében füstté válnak, szétolvadnak a tárgyak: mintha speciális számítógépes effekteket látna az ember, csak élőben. David Climent (Spanyolország) soha nem látott méretű, nagyszabású illúziókat kelt a színpadon. Ezt most nem érdemes kihagyni!

Hajnóczy Soma

A bűvészet kétszeres világbajnoka, megnyerte szinte az összes létező nemzetközi bűvészversenyt. Több mint 40 országban bűvölte már el a közönséget, nemrég megkapta az év legkreatívabb bűvésze díját. A legfiatalabb bűvész, aki több alkalommal már zsűritagként is részt vett bűvész-világbajnokságokon. Videóit az elmúlt egy évben több mint 30 millió alkalommal nézték meg a YouTube-on és a Facebookon. Több mint 100 millió ember látta produkcióját a kínai tv újévi gálaműsorában. Az illúzió és a humor műfaját ötvözve egyedi stílust alakított ki, ami az egész világon híressé tette.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.