EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb I.kerület II.kerület

Hajószínház

Rendhagyó évadnyitó sajtótájékoztatót tartott a TRIP Hajón a Maladype Színház, amely a 2018/2019-es évadban kiemelten fontos társulata lesz a játszóhelynek.

A sajtótájékoztatón a TRIP Hajó igazgatója és művészeti vezetője, Magács László színházrendező, valamint a Maladype alapítója és művészeti vezetője, Balázs Zoltán színész, rendező ismertette a következő szezonra tervezett együttműködést. A Maladype jelenlegi repertoárjának három emblematikus darabja, a III. Richárd, a Csongor és Tünde, illetve az Augusztus novembertől a Dunán, a Szilágyi Dezső térnél, a TRIP Hajó színháztermében lesz látható.

A TRIP Hajó (Fotó: Máté Krisztián)

Maladype évadnyitó sajtótájékoztató  a hajó-színházteremben (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.