2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Kecskemét

Halálos ütközés Bajánál

Vonattal ütközött egy autó Baja közelében, amelynek vezetője életét vesztette. A baleset miatt szünetelt a vonatközlekedés Baja és Mátéházapuszta között, és az utat is teljes szélességében lezárták – tudatta a rendőrség és a MÁVINFORM.

A baleset a Keleti körúton található vasúti átjáróban, egyelőre tisztázatlan körülmények között, október 5-én nem sokkal 12 óra után történt. Az ütközés során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.


Baja és Mátéházapuszta között a műszaki mentés és a hatósági intézkedések idején nem közlekedtek a vonatok. A balesetben a vonaton senki nem sérült meg, az utasokat Bajára szállították, ahonnan Volán-járatokkal utazhattak tovább, mivel pótlóbuszt nem tudtak biztosítani adta hírül a MÁVINFORM.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.