2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Kecskemét

Halálos ütközés Bajánál

Vonattal ütközött egy autó Baja közelében, amelynek vezetője életét vesztette. A baleset miatt szünetelt a vonatközlekedés Baja és Mátéházapuszta között, és az utat is teljes szélességében lezárták – tudatta a rendőrség és a MÁVINFORM.

A baleset a Keleti körúton található vasúti átjáróban, egyelőre tisztázatlan körülmények között, október 5-én nem sokkal 12 óra után történt. Az ütközés során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.


Baja és Mátéházapuszta között a műszaki mentés és a hatósági intézkedések idején nem közlekedtek a vonatok. A balesetben a vonaton senki nem sérült meg, az utasokat Bajára szállították, ahonnan Volán-járatokkal utazhattak tovább, mivel pótlóbuszt nem tudtak biztosítani adta hírül a MÁVINFORM.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.