EUR: 363,46 Ft
CHF: 343,57 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Egyéb Kecskemét

Halálos ütközés Bajánál

Vonattal ütközött egy autó Baja közelében, amelynek vezetője életét vesztette. A baleset miatt szünetelt a vonatközlekedés Baja és Mátéházapuszta között, és az utat is teljes szélességében lezárták – tudatta a rendőrség és a MÁVINFORM.

A baleset a Keleti körúton található vasúti átjáróban, egyelőre tisztázatlan körülmények között, október 5-én nem sokkal 12 óra után történt. Az ütközés során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.


Baja és Mátéházapuszta között a műszaki mentés és a hatósági intézkedések idején nem közlekedtek a vonatok. A balesetben a vonaton senki nem sérült meg, az utasokat Bajára szállították, ahonnan Volán-járatokkal utazhattak tovább, mivel pótlóbuszt nem tudtak biztosítani adta hírül a MÁVINFORM.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.