EUR: 319,35 Ft
CHF: 282,14 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Nagykanizsa

Hárman egy ellen

Vascsővel és golfütővel támadt három ember egy 23 éves férfira szeptember közepén a nagykanizsai bolhapiacon. A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint egy korábbi sérelmük miatt bántalmazták a sértettet, aki az ütlegelés miatt nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés pillanatai. Az verés idején felbolydult a kanizsai bolhapiac (Fotó: ZMRFK)

Az elkövetőket a kanizsai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság megalapozott gyanúja miatt, majd a 34 és 28 éves tettest bűnügyi őrizetbe vették, és letartóztatásukat kezdeményezték, 29 éves társuk egyelőre szabadlábon védekezhet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.