EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Nagykanizsa

Hárman egy ellen

Vascsővel és golfütővel támadt három ember egy 23 éves férfira szeptember közepén a nagykanizsai bolhapiacon. A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint egy korábbi sérelmük miatt bántalmazták a sértettet, aki az ütlegelés miatt nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés pillanatai. Az verés idején felbolydult a kanizsai bolhapiac (Fotó: ZMRFK)

Az elkövetőket a kanizsai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság megalapozott gyanúja miatt, majd a 34 és 28 éves tettest bűnügyi őrizetbe vették, és letartóztatásukat kezdeményezték, 29 éves társuk egyelőre szabadlábon védekezhet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.