2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Hódmezővásárhely

Határozatképtelenség miatt elmaradt a rendkívüli ülés

Elmaradt a rendkívüli testületi ülés Hódmezővásárhelyen szeptember 28-án. A Fidesz-frakció képviselői közül ugyanis senki nem jelent meg a meghirdetett időpontban. Több fontos témát tárgyaltak volna, például a Hód-Fitness SE szeretett volna külföldi versenyen való részvételhez támogatást kérni, továbbá a Rudnay Gyula Művészeti Ösztöndíj is szóba került volna.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz: „Márki-Zay Péter immár sokadik alkalommal szegi meg ígéretét, és a közgyűléseket megelőzően semmilyen egyeztetést nem folytat a képviselő-testület tagjaival. Az előterjesztéseket a Polgármesteri Hivatal vagy egyáltalán nem, vagy megkésve küldi meg, sokszor szinte lehetőséget sem hagyva azok megfelelő áttekintésére. Nem lehet úgy felelősségteljes döntést hozni a városért, hogy ahhoz a legalapvetőbb információkat sem kapjuk meg. A Fidesz–KDNP hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselőcsoportja a város közgyűlését a vásárhelyiekért végzett felelősségteljes munkának és nem politikai cirkusznak tartja, ezért a szervezetlen, előkészítetlen testületi üléseken a jövőben sem vesz részt.”


Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.