2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Hódmezővásárhely

Határozatképtelenség miatt elmaradt a rendkívüli ülés

Elmaradt a rendkívüli testületi ülés Hódmezővásárhelyen szeptember 28-án. A Fidesz-frakció képviselői közül ugyanis senki nem jelent meg a meghirdetett időpontban. Több fontos témát tárgyaltak volna, például a Hód-Fitness SE szeretett volna külföldi versenyen való részvételhez támogatást kérni, továbbá a Rudnay Gyula Művészeti Ösztöndíj is szóba került volna.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Hódmezővásárhelyi Szervezete az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz: „Márki-Zay Péter immár sokadik alkalommal szegi meg ígéretét, és a közgyűléseket megelőzően semmilyen egyeztetést nem folytat a képviselő-testület tagjaival. Az előterjesztéseket a Polgármesteri Hivatal vagy egyáltalán nem, vagy megkésve küldi meg, sokszor szinte lehetőséget sem hagyva azok megfelelő áttekintésére. Nem lehet úgy felelősségteljes döntést hozni a városért, hogy ahhoz a legalapvetőbb információkat sem kapjuk meg. A Fidesz–KDNP hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselőcsoportja a város közgyűlését a vásárhelyiekért végzett felelősségteljes munkának és nem politikai cirkusznak tartja, ezért a szervezetlen, előkészítetlen testületi üléseken a jövőben sem vesz részt.”


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.