2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb IX.kerület

Hihetetlen győzelem a Bajnokok Ligájában

A ferencvárosi Kovacsics Anikó az utolsó pillanatban szerzett gólt (MTI Fotó: Czagány Balázs)

Elképesztő mérkőzést játszott a Ferencváros női kézilabdacsapata a norvég Vipers ellen a Bajnokok Ligájában. A meccset végül a zöld-fehérek nyerték 27-26-ra, Kovacsics Anikó (képünkön) utolsó másodpercben szerzett góljának köszönhetően.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.