EUR: 321,10 Ft
CHF: 282,15 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Külföld

Rekordnyereményt zsebelt be

Elképesztő mázlija volt annak a svájci szerencsejátékosnak, aki rekordnak számító, 162 millió eurót (nagyjából 52,3 milliárd forint) nyert a svájci lottón.

Az Euromillions lottón 50-ből öt számot kell eltalálni, és mellé 12-ből két csillagot kell helyesen bejelölnie annak, aki megnyeri a fődíjat, tehát nem túl egyszerű bankot robbantani. A győztes a 7, 17, 29, 37 és 45 számokat jelölte be helyesen, s mellé a 3-as és a 11-es csillagot ikszelte be. A Fortuna kegyeibe fogadott személy nevét nem közölték, csak azt, hogy Aargau, Basel-Landschaft, Basel-Stadt és Solothurn kanton valamelyikében él, és 21,5 euróért vásárolt szelvényt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újra kitört a Fuego

    Újra kitört a Fuego

    Ismét kitört a Fuego (tűz) nevű vulkán Guatemalában, a tűzhányó környékén lévő településekről nagyjából négyezer embert evakuáltak, s ezrek menekültek biztonságos helyre – közölte hétfőn a közép-amerikai ország katasztrófavédelmi hatósága és a Prensa Libre című helyi hírlap.

  • Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

    Eljátszotta az egyházközség pénzét a pap

    Százhúszezer eurót (csaknem 40 millió forintot) játszott el egyházközsége pénzéből internetes szerencsejátékokon egy katolikus pap Németországban – közölte a magdeburgi egyházmegye egyik szóvivője hétfőn.