2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Hódít a csipke, tarol a tüll

Évek óta hódítanak a csipke és tüllruhák a menyasszonyok körében, ám szép lassan begyűrűzik a letisztult, finom, lágy esésű, ekrü és pasztell minimál dizájn az esküvői ruhák piacára. Halász Éva öltözéktervező mesél a legújabb trendekről, akinek legújabb kollekciója szintén megtalálható lesz az Őszi Esküvő Kiállításon november 10-én és 11-én.

Nincs könnyű dolga annak a menyasszonynak, aki elképzelés nélkül vág neki az esküvői ruha kiválasztásának. Színben, fazonban, anyagban elképesztően széles a választék, ara legyen a talpán, aki egykönnyen megtalálja a tökéletes álomruháját.


 • A királylányos vonal még mindig rendkívül népszerű a menyasszonyok körében, ahogyan a csipkeruhák sikere is töretlen. Az elmúlt időszakban azonban egyre inkább hódít a minimál dizájn a menyasszonyi ruhák kínálatában, ezek letisztult, finom, lágy esésű viseletek, ekrü és halvány pasztell színekben – meséli Halász Éva, aki 2012 óta saját márkájával van jelen a piacon. A tervező elmondta, a télen házasulandó menyasszonyok számos kiegészítő közül választhatnak, amivel tökéletessé varázsolhatják a szettjüket.
 • Nem kell megijedni, ha hűvösebbre fordul az idő, gyönyörű bolerók, kiskabátok, kalapok, kesztyűk választhatók a ruha mellé, amivel igazán királynőssé varázsolható egy téli esküvő. A szabadtéri fotózásokon is rendkívül látványosak ezek a kiegészítők – mondta el Halász Éva, aki azt is elárulta, egyetlen dolog van, amit ő kifejezetten nem szeret menyasszonyon látni.
 • Az abroncsok ideje lejárt, a tervezők egész egyszerűen csak az anyagon szeretnének spórolni ezzel a trükkel, de egy igazán jól megvarrt menyasszonyi ruhának csak akkor lesz tökéletes esése, ha abban benne van az anyag és nem egy vékony réteg alá rejtett abronccsal próbálják feldobni. A lányoknak azt javaslom, inkább keresgéljenek tovább, de ne alkudjanak meg egy abroncsos ruhával – zárta sorait Halász Éva, akinek idei esküvői ruha kollekcióját az ünnepi csillogás jellemzi.

A november 10-11-én megrendezésre kerülő Őszi Esküvő Kiállításon Halász Éva mellett számos magyar és nemzetközi tervező legújabb kollekciójából válogathatnak a párok. A kifutón divatbemutatók, a standoknál kedvezmények várják a házasulandókat a Hungexpón.

Őszi Esküvő Kiállítás  – November 10-11. Hungexpo


https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/

Kapcsolódó Cikkek

 • MMA világbajnok harcol a milliókért A Bankban

  MMA világbajnok harcol a milliókért A Bankban

  A Bank ma esti műsorának egyik versenyző párosa egy anya-lánya duó. Fatime évek óta ketrecharcozik, édesanyja, Noémi azonban teljesen kikészült mikor az első meccsen meglátta, ahogy lányát fojtogatják.

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.