EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,53 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Hollik: minden napra jut egy bevándorláspárti brüsszeli javaslat

A Fidesz és a KDNP szerint minden napra jut egy bevándorláspárti brüsszeli javaslat. Hollik István, a kormánypárti frakciószövetség szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Brüsszel bevándorláspárti vezetése és a Soros-hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, hogy ráerőltessék akaratukat a tagállamokra.

Hollik István szerint ahogy közelednek az EP-választáshoz és a jelenlegi Európai Parlament (EP) mandátumának lejártához, minden napra jut egy bevándorláspárti brüsszeli javaslat. Minden ilyen javaslatnak az a célja, hogy még több migránst hozzanak be Európába – fogalmazott. Ezt lehet látni minden uniós döntéshozói szinten, az EP-ben a LIBE-bizottságban, és ezt lehet látni a Juncker által vezetett Európai Bizottságban és az uniós miniszteri találkozókon – tette hozzá.


A KDNP-s politikus kiemelte: a jövő heti EU-csúcson az a célja a bevándorláspártiaknak, hogy megpróbálják “átnyomni” azokat az előterjesztéseket, amelyekkel legalizálhatják a gazdasági bevándorlást, és gyengíthetik a tagállamok védelmi képességét, elvehetik a tagállamoktól a határőrizet jogát.

Hollik István kifejtette: öt irányba próbálja Brüsszel bevándorláspárti vezetése elmozdítani az uniós szabályokat és gyakorlatot. Elsőként el akarják venni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy Brüsszel megnyithassa a kapukat a migránsok előtt. Másodikként el akarják venni a menedékkérelmek elbírálásának jogát, hogy még több migránst és könnyebben engedhessenek be. Harmadikként be akarják vezetni a humanitárius vízumot, amivel a gazdasági bevándorlók automatikusan, határellenőrzés nélkül beutazhatnak az Európai Unió területére és könnyebben juthatnak munkához, könnyebben tudják egyesíteni családjaikat. Negyedikként legális migrációs útvonalakat akarnak megnyitni, ahol nem áll különösebben semmi a migránsok útjába, sőt egyes tervek szerint maga az Európai Unió szállítaná ezeken az útvonalakon a bevándorlókat. Ezek mellett továbbra is erőltetik az áttelepítési programok végrehajtását, amelyeknél jelentős szerepet szánnak a Soros-féle NGO-knak is.


Brüsszel bevándorláspárti vezetése és a Soros-hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, hogy ráerőltesse saját akaratát a tagállamokra. Ha az EP-választáson a bevándorláspárti erők maradnak hatalmon az unió vezetésében, akkor még inkább migránsokkal árasztják majd el Európát – hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus, aki hangsúlyozta: ők ezt nem szeretnék, a céljuk az, hogy a bevándorláspárti erőket a választáson májusban el tudják mozdítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Sneider: Inkább muszlim, mint zsidó!

  Igen gyengécske magyarázattal szolgált új felesége esküvői náci karlendítése kapcsán Sneider Tamás Jobbik-elnök, aki szerint “csak poénkodtak” a kiszivárgott videón. Az elmúlt években megszokhattuk, hogy az egykori radikálisok átírnák saját múltjukat, de most az is kiderült: nem csak a régmúltban, a néppárti fordulat óta is leginkább a náci romantika fakasztja őket mosolyra.

 • Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Rögtönítélő bíróságokat akarnak Sorosék

  Brüsszel és a Soros-szervezetek korlátozni akarják a tagállamok függetlenségét, fejük fölé kineveznének egy úgynevezett független szakértői testületet, amely valójában egy rögtönítélő bíróság lenne – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 • Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Egyre rejtélyesebb a kizuhant kislány ügye

  Újabb személyt gyanúsíthatnak meg a kistarcsai gyermektragédia ügyében. A hároméves Pannikának, aki kizuhant a negyedikről, a szüleit és a rá vigyázó keresztanyját is meggyanúsították már, a gyerek vérében pedig alkoholt találtak.