EUR: 363,68 Ft
CHF: 344,01 Ft
2020. április 01., szerda
Hugó

Egyéb Miskolc

Hubay: Nem kérünk Gyurcsány bevándorláspárti politikájából!

Gyurcsány Ferenc kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni, Miskolc nem kér a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének bevándorláspárti politikájából – jelentette ki Hubay György, Miskolc és térsége fideszes országgyűlési képviselője. Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz–KDNP) közleményében azt írta: hiszi, hogy Gyurcsány Ferenc ezzel a politikával „nem tudja becsapni az embereket”.

A DK elnöke újabban az országot járja, hogy meggyőzze az embereket arról,  jó Magyarországnak, jó Európának, ha menekültek ezrei árasztják el a kontinenst.


– Maroknyi csapatával megpróbálja végigrodeózni az ország nagyvárosait, Győr, Szeged után most Miskolcra jött, hogy itt fejtse ki országromboló nézeteit – mondta Hubay György, aki aggodalmát fejezte ki, hogy a „bevándorláspárti politika legnagyobb szószólója, Gyurcsány Ferenc kezd az ellenzék vezére lenni”, és a teljes ellenzék felsorakozik a Demokratikus Koalíció pártelnökének politikája mögött.

Hubay György aggodalmát fejezte ki , Gyurcsány Ferenc miskolci látogatása miatt – fotó: Lokál

– Gyurcsány Ferenc erőlködik, mint a béka a kocsonyában, hogy maga mögé sorakoztassa az embereket, akik kinyilvánították: nem akarnak egy Gyurcsány-féle bevándorlóországot – tette hozzá a fideszes politikus.


DK-s szavazók hallgatják Gyurcsány Ferenc beszédét

Kriza Ákos polgármester közleményben reagált a DK tüntetésére. A politikus egyebek mellett azt írta: nem szeretnék, hogy Brüsszel és magyar támogatóik bevándorláspárti politikája miatt „szűnjön meg a mindennapok biztonsága, nőjön ugrásszerűen a bűncselekmények száma, a nők és a gyermekek elleni erőszak. Miskolc hosszú keserves évtizedek után végre reményt és esélyt kapott a nemzeti kormányzás óta” – fogalmazott. Úgy folytatta: a város fejlődik, csökken a munkanélküliség, csökken a bűnözés, új beruházások érkeznek.

Gyurcsány Ferenc miskolci hallgatóságának szónokol

Kriza Ákos közölte: „Nem vált ki belőle heves érzelmeket”, hogy Gyurcsány Ferenc bevándorláspárti politikájával miként tör a magyar ellenzék vezéri szerepkörére. Hangsúlyozta: hiszi, hogy Miskolcon ezzel a politikával a DK elnöke „nem tudja becsapni az embereket”.

Kapcsolódó Cikkek