EUR: 327,56 Ft
CHF: 301,78 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Miskolc

Hubay: Nem kérünk Gyurcsány bevándorláspárti politikájából!

Gyurcsány Ferenc kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni, Miskolc nem kér a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének bevándorláspárti politikájából – jelentette ki Hubay György, Miskolc és térsége fideszes országgyűlési képviselője. Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz–KDNP) közleményében azt írta: hiszi, hogy Gyurcsány Ferenc ezzel a politikával „nem tudja becsapni az embereket”.

A DK elnöke újabban az országot járja, hogy meggyőzze az embereket arról,  jó Magyarországnak, jó Európának, ha menekültek ezrei árasztják el a kontinenst.


– Maroknyi csapatával megpróbálja végigrodeózni az ország nagyvárosait, Győr, Szeged után most Miskolcra jött, hogy itt fejtse ki országromboló nézeteit – mondta Hubay György, aki aggodalmát fejezte ki, hogy a „bevándorláspárti politika legnagyobb szószólója, Gyurcsány Ferenc kezd az ellenzék vezére lenni”, és a teljes ellenzék felsorakozik a Demokratikus Koalíció pártelnökének politikája mögött.

Hubay György aggodalmát fejezte ki , Gyurcsány Ferenc miskolci látogatása miatt – fotó: Lokál

– Gyurcsány Ferenc erőlködik, mint a béka a kocsonyában, hogy maga mögé sorakoztassa az embereket, akik kinyilvánították: nem akarnak egy Gyurcsány-féle bevándorlóországot – tette hozzá a fideszes politikus.


DK-s szavazók hallgatják Gyurcsány Ferenc beszédét

Kriza Ákos polgármester közleményben reagált a DK tüntetésére. A politikus egyebek mellett azt írta: nem szeretnék, hogy Brüsszel és magyar támogatóik bevándorláspárti politikája miatt „szűnjön meg a mindennapok biztonsága, nőjön ugrásszerűen a bűncselekmények száma, a nők és a gyermekek elleni erőszak. Miskolc hosszú keserves évtizedek után végre reményt és esélyt kapott a nemzeti kormányzás óta” – fogalmazott. Úgy folytatta: a város fejlődik, csökken a munkanélküliség, csökken a bűnözés, új beruházások érkeznek.

Gyurcsány Ferenc miskolci hallgatóságának szónokol

Kriza Ákos közölte: „Nem vált ki belőle heves érzelmeket”, hogy Gyurcsány Ferenc bevándorláspárti politikájával miként tör a magyar ellenzék vezéri szerepkörére. Hangsúlyozta: hiszi, hogy Miskolcon ezzel a politikával a DK elnöke „nem tudja becsapni az embereket”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.