2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

Szulák Andrea három évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, azóta főleg kislányára, Rozinára és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicalre. A Lokál így Andit is a változókorról kérdezte, de a szerelemről szintén szó esett.

/Fotó: Szulák Andrea

A menopauzáról, azaz a változókorról csak kevés nő mer beszélni, mondván, hogy ez egy tabutéma. A Játékszín ezen felbuzdulva tűzte műsorára a Menopauza című zenés darabot, amelyben Tallós Rita női rendezőként négy igazi dívát állított színpadra. Andi a próbafolyamatnak minden egyes pillanatát élvezte.


– A darabban öt egyéniség alkot, konkrét elképzelésekkel, és ez mindig nagyon izgalmas szituáció. De ez jófajta izgalom, mivel itt, a Játékszínben évekig játszottam Hernádi Judittal az Acélmagnóliákban. Náray Erika szorgalmas, és zeneileg is képzett, olyan erő, akire betonpillérként lehet építeni. Tóth Enikőt főiskolás kora óta ismerem, nem dolgoztunk még együtt, viszont színpadon számtalanszor csodálhattam. Tallós Ritát eddig csak színészként ismertem, meglepődtem, hogy rendezésre adta a fejét, ráadásul ilyen erős kezdéssel – ez a harmadik munkája. Mi ez, ha nem bátorság? Elszánt asszonyok fogtak most össze, semmilyen ötlettől nem riadunk vissza, és bár rettenetesen fárasztó a próbafolyamat a rengeteg dallal, tánccal, mégis élvezetes a megfeszített munka, olyanok voltunk, mint egy jó kosárcsapat – kezdte lapunknak az 54 éves Andrea, aki sok nővel ellentétben egyáltalán nem akarja letagadni a korát, az azzal járó változásokat pedig igyekszik méltósággal viselni a mindennapokban.
– Hazudnék, ha letagadnám a koromat, hiszen bárki utánanézhet az interneten. Sohasem csináltam belőle titkot. Ebből kiszámítható, hogy a darab témája, a menopauza engem is érint. Igyekszem mindezt méltósággal és humorral megélni, aki ismer, amúgy is tudja, hogy a humor eléggé karakteres oldalam – árulta el a színésznő, aki a sok rohangálásnak és táncpróbának köszönhetően még mindig remek formában van. Az utóbbi időben pedig a szerelem is rátalált, nemrég egy sokat sejtető, romantikus képet is megosztott az Instagramon, nekünk viszont egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozott. – Van férfi az életemben, de nem rá támaszkodom – zárta rövidre Andrea.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.