2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb II.kerület

Húszéves a Fény

Láng Zsolt polgármester megajándékozta a törzsvásárlókat (Fotó: masodikkerulet)

Húszéves a Fény utcai piac, ahol a jubileumot szórakoztató-központként is ünneplik, és köszönetet mondanak a hűséges vásárlóknak. A jelenleg 20 ezer négyzetméteren található 150 üzletnek az önkormányzattal együtt több mint 60 tulajdonosa van. Láng Zsolt polgármester örömmel fejtette ki, hogy a reneszánszát élő intézményben egyre nagyobb arányban tűnnek fel fiatal családosok és akár huszonéves fiatalok is.

– A piac egy tavalyi kutatása szerint a piacozás egyre népszerűbb a fiatalabb korosztály körében is. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a kedvelt bevásárlóközpont, piac és gasztronómiai egység a mi kerületünkben van.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.