EUR: 321,76 Ft
CHF: 282,22 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Újra 20 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála

Pénteken többnyire erősen felhős idő várható, csapadék nem valószínű. Szombaton az ország északi felén erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés valószínű.

Északon több helyen, délen legfeljebb néhol számíthatunk esőre, záporra. Szombaton nagy területen lesz erős a délnyugati, déli szél, de az északi országrészben napközben északnyugatira fordul a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton északon, északnyugaton 11 és 17, másutt 18 és 24 fok között várható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.

  • Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Az elsőrendű vádlottat 4 év, a másodrendű vádlottat 2 év 10 hónap börtönre ítélte csütörtökön a másodfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék, mert 2011-ben csaknem másfélezer cégtől csaltak ki összesen több mint 40 millió forintot internetes telefonkönyv, illetve nyomtatott és CD formátumú kiadványok készítésére.