EUR: 336,73 Ft
CHF: 314,48 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb IX.kerület

Ififeszt a Haller parkban

Ez a bringa elég trükkös volt ( Fotó: Mészáros Gábor/FMKéptár)

Minden eddiginél színesebb programkavalkád várta az idei Ififesztre érkező kerületi fiatalságot, ezúttal ugyanis a diákfesztivált a szintén hagyományos Extrém Sportnappal együtt rendezték meg. A Haller parkban rendezett eseményen a kerület 18 iskolájából több mint 1000 diák élvezhette az év utolsó, nyári hangulatú szabadtéri rendezvényét. A fellépők között a ferencvárosi általános és középiskolák tehetséges tanulói mutatkoztak be énekes, zenés, táncos produkciókkal, sportbemutatókkal, verssel és prózával. Az Extrém Sportnap kínálta mozgásos programok sorában a fiatalok pingpong, csocsó, tollas, trükkös bringák, helikopter- és kerékpárszimulátor, tájékozódási futás, lézerlövészet, street workout, TRX, mászófal, cross fit, 3D-s karika és eurobungee közül válogathattak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.