EUR: 323,02 Ft
CHF: 286,73 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Békéscsaba

Ilyen lett a Magtár!

Felszentelték az esperesi hivatallal szemben lévő egykori magtárépületet, amely az átalakítás után Magtár Ifjúsági Centrum néven az evangélikus gyülekezeti ifjúság és az evangélikus gimnázium diákjainak közösségi terévé válhat. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kutyej Pál evangélikus lelkész a nemzeti színű szalag átvágásával ünnepélyes keretek közt adták át a megújult épületet.

A nemrég átadott békéscsabai Magtár Ifjúsági Centrum
MTI Fotó: Rosta Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.