EUR: 322,16 Ft
CHF: 283,49 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Békéscsaba

Ilyen lett a Magtár!

Felszentelték az esperesi hivatallal szemben lévő egykori magtárépületet, amely az átalakítás után Magtár Ifjúsági Centrum néven az evangélikus gyülekezeti ifjúság és az evangélikus gimnázium diákjainak közösségi terévé válhat. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Kutyej Pál evangélikus lelkész a nemzeti színű szalag átvágásával ünnepélyes keretek közt adták át a megújult épületet.

A nemrég átadott békéscsabai Magtár Ifjúsági Centrum
MTI Fotó: Rosta Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Tudomány és szakmaismeret

  Tudomány és szakmaismeret

  Hatodik alkalommal rendezték a Péch Antal szakmai napot, melynek zárásakor kezdetét vette a negyedik alkalommal megrendezett Szakmák Éjszakája.