2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Eger

Ilyen volt a SVÉT

Megrendezték Egerben, a Bolyki-völgyben a 10. SVÉT hagyományos, éves közönségtalálkozóját. A SVÉT a Stílusos Vidéki Éttermiségi egyesület rövidítése. A rendezvény keretében az ország legkitűnőbb gasztronómiai és borászati főszereplői egy kiválasztott helyszínre – idén városunkba – hozzák el a legjobb vidéki éttermek étel- és italkülönlegességeit.

Eger képviseletében a Macok Bisztró jelent meg több egri borászattal együtt. Az országból 17 étterem hozta el kínálatát, és némelyik hatalmas rajongótáborát is Egerbe csábította, amivel városunk idegenforgalmát is növelték. Természetesen az ételek után senkinek sem maradt száraz a torka, ugyanis 15 borászat kínálta nemes nedűjét, emellett kávékülönlegességeket, házi szörpöket, mézet, lekvárokat és sajtkülönlegességeket is lehetett kóstolni. A tálalás is különleges volt, egyes éttermek pedig formabontó standokkal készültek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.