EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Eger

Ilyen volt a SVÉT

Megrendezték Egerben, a Bolyki-völgyben a 10. SVÉT hagyományos, éves közönségtalálkozóját. A SVÉT a Stílusos Vidéki Éttermiségi egyesület rövidítése. A rendezvény keretében az ország legkitűnőbb gasztronómiai és borászati főszereplői egy kiválasztott helyszínre – idén városunkba – hozzák el a legjobb vidéki éttermek étel- és italkülönlegességeit.

Eger képviseletében a Macok Bisztró jelent meg több egri borászattal együtt. Az országból 17 étterem hozta el kínálatát, és némelyik hatalmas rajongótáborát is Egerbe csábította, amivel városunk idegenforgalmát is növelték. Természetesen az ételek után senkinek sem maradt száraz a torka, ugyanis 15 borászat kínálta nemes nedűjét, emellett kávékülönlegességeket, házi szörpöket, mézet, lekvárokat és sajtkülönlegességeket is lehetett kóstolni. A tálalás is különleges volt, egyes éttermek pedig formabontó standokkal készültek.


Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.