2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Eger

Ilyen volt a SVÉT

Megrendezték Egerben, a Bolyki-völgyben a 10. SVÉT hagyományos, éves közönségtalálkozóját. A SVÉT a Stílusos Vidéki Éttermiségi egyesület rövidítése. A rendezvény keretében az ország legkitűnőbb gasztronómiai és borászati főszereplői egy kiválasztott helyszínre – idén városunkba – hozzák el a legjobb vidéki éttermek étel- és italkülönlegességeit.

Eger képviseletében a Macok Bisztró jelent meg több egri borászattal együtt. Az országból 17 étterem hozta el kínálatát, és némelyik hatalmas rajongótáborát is Egerbe csábította, amivel városunk idegenforgalmát is növelték. Természetesen az ételek után senkinek sem maradt száraz a torka, ugyanis 15 borászat kínálta nemes nedűjét, emellett kávékülönlegességeket, házi szörpöket, mézet, lekvárokat és sajtkülönlegességeket is lehetett kóstolni. A tálalás is különleges volt, egyes éttermek pedig formabontó standokkal készültek.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.