2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Imádják a sztárok Nanushkát

A legnagyobb sztárok rajonganak Sándor Szandra márkájáért, a Nanushkáért. Legutóbb Jason Statham szupermodell kedvese, Rosie Huntington-Whiteley dicsérte a magyar divattervezőt.

Nanushka

Tizenhárom évvel ezelőtt indította el saját divatmárkáját, a Nanushkát Sándor Szandra. A fiatal divattervező azóta meghódította a világot. Legutóbb a Story magazinban mesélt arról, mennyire jólesik neki a világsztárok visszajelzése.
„Legfrissebb sikerélményeink egyike az angol modell és színésznő, Rosie Huntington-Whiteley személyes üzenete: nagyon szereti a ruháinkat, az egyik barátnőjével nemrég több darabot is vásároltak. Az én legeslegnagyobb személyes örömöm pedig az, hogy az egyik kedvenc színésznőm, Uma Thurman az általam tervezett ruhában jelent meg egy gálán” – mondta Szandra, aki szerencsésnek érzi magát.
„Nagyon támogató és segítő a környezetem, az elmúlt pár évben sok-sok álmom válhatott valóra. Persze vannak még nagy álmok, az egyik egy önálló üzlet nyitása New Yorkban” – tette hozzá Szandra, aki egyre közelebb kerül az álmához, szeptemberben ugyanis a New York-i Divathéten mutatta be kollekcióját.


Rosie Huntington-Whiteley fotók: Profimedia, Bestimages

Dua Lipa Nanushka felsőben fotó: Profimedia, AKM-GSI

Uma Thurman is szereti a magyar tervezőt fotó: Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.